امضای تفاهم نامه نظام مهندسی تبریز و مرکز پژوهش های شورای اسلامی

به گزارش تاسیسات نیوز، از امضای تفاهم نامه همکاری پژوهشی بین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و مرکز پژوهشهای شورای اسلامی کلانشهر تبریز خبر داد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی با بیان این‌که این استان و به خصوص شهر تبریز در گذشته های نه چندان دور از نظر تحقیقاتی یکی از مراکز مهم کشوربوده، گفت: متاسفانه یکی از موارد مغفول مانده سالهای اخیردر کشور، موضوع پژوهش می باشد. وی ادامه داد: البته درمواردی شاهد بودیم که دربرخی از حوزه ها کارهایی هم انجام شده ولی نکته مهم این بوده که تاکنون نتوانسته‌ایم به خوبی از خروجی پژوهش‌ها در ساحت اجرا بهره ببریم. این در حالی است که پژوهشگران زیادی در کشور هستند که از جایگاه جهانی برخوردارند. دکتر رضا دیزجی که در جلسه مشترک، امضای تفاهم‌نامه همکاری مابین دو مجموعه کمیسیون پژوهشهای سازمان نظام مهندسی ساختمان و مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریزکه با هدف افزایش همکاریهای هرچه بیشتر پژوهشی بین دو مجموعه برگزار شد، سخنرانی می کرد با اشاره به اهمیت همکاریهای پژوهشی بین مجموعه شهرداری و سازمان نظام مهندسی استان ابراز امیدواری کردکه این همکاریها و فعالیت‌های مشترک سازمان نظام‌مهندسی و مرکز پژو‌هش‌های شورای شهر، بتواند درآینده گرهی از مشکلات عدیده شهر را باز کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ؛ دکتر مهدی علی‌لو، عضو هیأت مدیره سازمان نظام‌مهندسی نیزدر ادامه با اشاره به گزارشی از روند برگزاری دوره های آموزشی در سازمان اظهارداشت: یکی از ارکان سازمان نظام‌مهندسی، بخش پژوهش است که در سالهای اخیر نسبت به بخش آموزش، فعالیت کمتری داشته‌ است. وی با اشاره به اینکه سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان دارای ۳۵ هزار نفر عضو در ۷ رشته است، افزود: با فعال‌سازی کمیسیون پژوهش در چندماه گذشته، آماده همکاری در پژوهش‌های مرتبط با مدیریت شهری هستیم.
براساس این گزارش دکتر روح‌الله رشیدی، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز، درادامه این جلسه با اشاره به اینکه سازمان‌نظام مهندسی جز جدایی‌ناپذیر مدیریت شهری است، گفت: همکاری این سازمان با مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز به نفع شهر است، چرا که تأثیر این سازمان در مسائل شهرسازی غیرقابل انکار است. وی در ادامه افزود: در دوره جدید تلاش کردیم، رویکردی گسترده‌تر و عمیق‌تر به مسائل شهری داشته باشیم و از گروه‌ها و طیف‌های مختلف علمی در این مرکز، میزبانی کنیم. رشیدی افزود: مبنای عمل مرکز، نیازهای مطالعاتی منتشر شده در ابتدای هرسال است که آماده‌ایم در حوزه‌های تعیین شده با جامعه مهندسین همکاری داشته باشیم.
دکتراحد ابراهیم‌پور، معاون پژوهشی مرکز پژوهش‌های شورای شهر نیز در این جلسه اظهار داشت: بخشی از مشکلات موجود در شهر به این دلیل است که شناختی دقیق و درست از شهر نداریم. بنابراین تلاش می‌کنیم بخشی از پژوهش‌های مرکز را در راستای جمع‌آوری اطلاعات و شناسایی ظرفیت‌ها و نقص‌های تبریز متمرکز کنیم. درپایان این جلسه، تفاهم‌نامه همکاری توسط رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان و رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز، امضا شد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;