رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز اعلام کرد: دو نقشه ای بودن طرح تفصیلی برخی شهرهای استان مشکلاتی در بحث کاربری ها و ساخت و سازها ایجاد کرده است.
به گزارش تاسیسات نیوز، «محسن خیری » روز پنجشنبه در حاشیه همایش تبیین فرایند ها و انتقال سطح دانش فنی حقوقی و علمی سازندگان استان البرز که در دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد، به خبرنگار ایرنا گفت :
ما باید در بحث کاربری ها جایگاه واقعی آنها را بدانیم و سپس برنامه های عملیاتی را انجام دهیم .
وی ادامه داد: امروز ۶۰ درصد ساختمان ها در برخی شهرهای استان از جمله کرج در قالب نقشه مصوب ساخته نشده است ؛ مالکی که جواز از شهرداری می گیرد و می خواهد بنا احداث کند با این موضوع مواجه می شود که ساختمان همجوار جلو تر از نقشه وی هست و این فرد سازنده هم حاضر نیست ساختمان را طوری بسازد که به لحاظ بصری و امثال آن مشکلاتی به وجود نیاورد.
خیری گفت : ضعف طرح تفصیلی سبب شده تا برخی مالکان طبق نقشه پیش نروند و بناها با تخلف هایی در ساخت وساز مواجه بوده و ناهمسان هستند .
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز بیان داشت: ساختمان ها سرمایه ملی بوده و احداث آنها با ۲ رویکرد چشم نواز و دلنواز احداث می شود تا بهره برداری از آنها با آرامش همراه باشد.
خیری به اهداف همایش مهندسان ناظر ساختمان اشاره کرد و بیان داشت: هدف از برگزاری این همایش بالا بردن سطح علمی و دانش فنی ،حقوقی برای تمام سازندگان سازمان نظام مهندسی ساختمان البرز است که بتوانیم با استمرار این همایش ها سازندگان ذیصلاح نظام مهندسی استان البرز را در یک مسیر قرار دهیم که ساختمان هایی که ساخته می شود بهینه و دارای استحکام ،زیبایی و
ضوابط خاص خود باشد.
وی تاکید کرد: اگر مجریان و سازندگان با جدیت و دانش کامل این موضوعات را انجام دهند و بخشی از معضلات شهری با همکاری و همیاری مسوولان شهری برطرف شود، مردم در ساختمان های ایمن و امن ساکن خواهند شد.
خیری یادآور شد: اکنون ۲۸۰ شرکت حقوقی در بخش ساختمان استان البرز نقش آفرینی می کنند که باید مورد توجه قرار گیرند؛ امروز احداث ساخمان های سبز در دستور کار است ؛ در سال آینده تمام مهندسان مکلف هستند این موضوعات را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: در تلاش هستیم تا استاندارد های لازم در بخش ساخت وسازها در استان البرز با جدیت دنبال شود.
استان البرز حدود۲ هزار هکتار بافت فرسوده و غیر مقاوم دارد. این استان بر روی ۴۰۰ کیلومتر گسل زلزله قرار گرفته است.