آغاز ساخت نیروگاه بخار 1400 مگاواتی

به گزارش تاسیسات نیوز، در مراسمی با حضور وزیر نیرو ساخت نیروگاه بخار 1400 مگاواتی سیریک هرمزگان آغاز شد.





حمید چیت‌چیان، وزیر نیرو در مراسم آغاز این طرح با اشاره به اینکه افزایش 16 هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق در بخش نیروگاهی برنامه‌ریزی شده و در حال انجام است که با احداث نیروگاه بخار سیریک، این میزان به مرز 18 هزار مگاوات می‌رسد، گفت: همزمان با ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی نسبت به احداث نیروگاه‌های بخار اقدام شده و سازمان انرژی هسته‌ای نسبت به احداث 2 هزار مگاوات برق اقدام کرده است.





وی ادامه داد: اکنون ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌های کشور 76 هزار مگاوات است که به شبکه سراسری برق متصل هستند.چیت‌چیان خاطرنشان کرد: توسعه اقتصادی کشور، ارتقای سطح رفاه در جامعه و توسعه فعالیت‌های تولیدی و صنعتی اقتضا می‌کند با گام‌هایی بلند نسبت به افزایش ظرفیت تولید برق اقدام کنیم.





وی اظهار کرد: وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری در منطقه مکران برای تولید برق زیرساخت توسعه سواحل مُکران را فراهم می‌کند و هرمزگان با احداث نیروگاه 1400 مگاواتی سیریک و سایر نیروگاه‌ها به یکی از قطب‌های مهم انرژی کشور تبدیل می‌شود.





وزیر نیرو با اشاره به مشارکت روسیه در احداث نیروگاه بخار 1400مگاواتی سیریک افزود: ساخت این نیروگاه از نمادهای همکاری بین کشورهای ایران و روسیه است.





چیت‌چیان ادامه داد: صنعت برق دو کشور همکاری طولانی‌مدتی را تجربه کرده و چند نیروگاه از سوی شرکت‌های روسی در ایران ساخته شده است. وی یادآور شد: با احداث این نیروگاه شاهد آینده متفاوتی در این منطقه خواهیم بود.





عملیات اجرایی نیروگاه بخار 1400مگاوات و پست فشار قوی بلافصل آن با تامین مالی (فاینانس) دولت روسیه با حضور مقامات ایران و روسیه در روستای کرپان سیریک هرمزگان آغاز شد. مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی نیز در این مراسم گفت: مدت زمان در نظر گرفته شده برای تکمیل این طرح پنج سال است.





محسن طرزطلب افزود: شرکت مهندسی «تکنوپروم اکسپورت» روسیه به‌عنوان پیمانکار نیروگاه و پست فشارقوی جی‌آی‌اس (GIS) دارای عایق گازی با همکاری پیمانکاران و سازندگان ایرانی، این نیروگاه بخار را به مساحت 199 هکتار راه‌اندازی می‌کند.





وی اظهار کرد: نیروگاه در چهار واحد بخاری 350 مگاواتی با بازده حدود 45 درصدی، 1400 مگاوات برق تولید خواهد کرد که سرمایه مورد نیاز ساخت آن از محل تسهیلات یک میلیارد و 200 میلیون یورویی دولت روسیه تامین می‌شود.





مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: آب مورد نیاز این نیروگاه از دریا تامین می‌شود و برای آب شیرین مصرفی این نیروگاه، آب‌شیرین‌کنی به ظرفیت 200 مترمکعب در ساعت ساخته می‌شود.





طرزطلب یادآور شد: مدت زمان اجرای قرارداد 55 ماه بوده و سنکرون نخستین واحد نیروگاهی با شبکه برق کشور، 41 ماه پس از شروع قرارداد در نظر گرفته شده است.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;