آخرین خبر از وضعیت رکود صنعت ساختمان

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی گفت: با شرایط فعلی اقتصادی کشور، گرمی بازار را در بخش مسکن شاهد نیستیم و معتقدم روند فعلی رکود این بازار تداوم خواهد داشت.
به گزارش تاسیسات نیوز،  «مرجان هوشیار»در نشست خبری ضمن بیان این مطلب، افزود: این انجمن، دو موضوع اصلی محیط زیست و کاهش نخاله‌های ساختمانی را در موضوع ساخت‌وسازهای کشور دنبال می کند.
وی ادامه‌داد:‌ با کاهش مشکلات در این دو عرصه مهم، بهبود کیفی وضعیت ساخت‌و سازها در کشور را شاهد خواهیم بود.
هوشیار در ادامه با اشاره به افزایش تعداد زنان فارغ‌التحصیل دانشگاهی در رشته‌های مختلف ساختمان و استقبال بانوان از فعالیت‌ در صنعت مادر ساختمان، گفت: این انجمن با هدف افزایش سهم مشارکت زنان در عرصه‌های ملی و فراملی در این حوزه شکل گرفت.
وی بیان‌داشت: حمایت از حقوق و منافع قانونی زنان کارفرما در صنعت ساختمان، ارتقای توانمندی های مدیریتی و فنی اعضای انجمن، ایجاد شبکه‌های ارتباطی بین زنان کارفرما در صنعت ساختمان، تسهیل دسترسی اعضا به منابع مالی، فناوری و بازارهای جدید و همچنین برگزیاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای تقویت دانش فنی و مدیریت زنان در این صنعت، اهداف اصلی تشکیل انجمن کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی است که از سال ۹۹ شکل گرفته است.
حضور یک بانوی کارفرمای ایرانی در ILO
این مقام صنفی با اشاره به افتخارآفرینی بانوان در این حوزه، خاطرنشان‌کرد: در طول ۴۰ سال تاسیس کانون انجمن‌های کارفرمایی، تاکنون هیچ کارفرمایی نتوانسته نماینده‌ای به سازمان جهانی کار (ILO) معرفی کند، اما این انجمن طی دو سال گذشته نماینده‌ای به عنوان کارفرما در این سازمان بین‌المللی داشته است.
در ادامه، «خدیجه یارعلی» عضو شورای سیاستگذاری راهبردی این انجمن افزود: یکی از کارکردهای این انجمن، پشتیبانی از اعضای خود در مجامع ملی و بین‌المللی است، به طوری که شاهدیم با وجود شایستگی‌های فراوان شغلی و مدیریتی، هنوز بانوان آن‌طور که باید دسترسی به فرصت‌ها برایشان فراهم نمی‌شود.
وی یادآور شد: در سال‌های گذشته حتی شاهد بودیم که برخی دستگاه‌ها در موضوع جشنواره کارآفرینان برتر، سهم ۷۰ درصدی برای آقایان و ۳۰ درصدی برای بانوان در نظر می‌گرفتند و حرف ما این است که اساسا چرا باید چنین نگاهی وجود داشته باشد؟
یارعلی با اشاره به تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های مختلف ذیل این انجمن صنفی، ادامه‌داد: معتقدیم با افزایش ارتباط و تعامل با دانشگاه‌ها، کاریابی‌ها، اتاق‌های بازرگانی و … می‌توان بستر فراگیری برای حضور و مشارکت بانوان در صنعت ساختمان فراهم کرد.
همچنین «عاطفه رحمتی» دیگر عضو شورای راهبردی و سیاستگذاری این انجمن با اشاره به بخشی از اقدامات این انجمن اظهار داشت: یکی از برنامه‌هایی که دنبال می‌شود، موضوع «ساخت و ساز پایدار» است؛ در این زمینه انجمن با تشکیل کمیته‌های تحقیقی و فناوری‌های نوین به مطالبه گری می پردازد.
وی، استفاده از پرینترهای سه بعدی، به‌کارگیری هوش مصنوعی به‌منظور بهینه‌سازی ساخت‌وسازها، استفاده از اینترنت اشیاء، مباحث واقعیت افزوده و واقعیت مجازی و غیره را از جمله مواردی برشمرد که به این منظور از سوی انجمن مطالبه‌گری می‌شود.
۲۸ دی‌ماه؛ دومین همایش بین‌المللی زنان فعال اقتصادی کشور
رحمتی به برنامه ریزی برای برگزاری دومین همایش بین‌المللی زنان فعال اقتصادی کشور در ۲۸ دی‌ماه امسال اشاره کرد و گفت:‌ دو موضوع اساسی رهبری زنان در کسب و کار و شبکه سازی، در این همایش دنبال می‌شود.
وی تصریح کرد:‌ معتقدیم اگر زنان مجهز به این دو بال باشند، در عرصه‌های اقتصادی و مدیریتی توفیق خواهند یافت.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;