انتخاب و خرید رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور آلومینیومی به همراه دیگر تجهیزات گرمایش مرکزی (موتورخانه) از رایج‌ترین لوازم برای گرمایش ساختمانهای مسکونی، اداری، درمانی، آموزشی و… هستند. در ادامه روش برآورد ظرفیت و تعیین تعداد پره رادیاتور در هنگام انتخاب و خرید رادیاتور آلومینیومی با بهترین قیمت ارائه گردیده است .
به گزارش تاسیسات نیوز، یکی از رایج ترین روش های گرمایش آپارتمان ها و منازل استفاده از رادیاتور آلومینیومی است. آب سیستم گرمایش مرکزی (موتورخانه) با استفاده از مشعل و دیگ یا پکیج گرم می شود. و سپس این آب گرم توسط لوله هایی به قسمت های مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای هر قسمت می‌گردد.
آب گرم در یک چرخه جریان دارد، بنابراین هنگامی که گرما به دلیل تبادل گرما با محیط کاهش می یابد، آب به دیگ باز می گردد، سپس دوباره گرم می شود و چرخه ادامه می یابد.
رادیاتورها بیشتر در جاهایی استفاده می شوند که نیازی به کنترل دقیق دما و رطوبت نباشد. از آنجایی که رادیاتورها می توانند گرما را توزیع کنند و نمی توانند دما و رطوبت محیط را به طور دقیق تنظیم کنند، رادیاتورها رطوبت نسبی را نیز کاهش داده و هوای محیط را خشک می کنند.
با این حال، با یک شیر ترموستاتیک، می توانید دمای محیط را به طور کامل تنظیم کنید تا دمایی راحت و همچنین صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی داشته باشید.
مزایای رادیاتور آلومینیومی
رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به سایر انواع رادیاتور دارای مزایای بی شماری هستند، در اینجا به برخی از مهمترین آنها اشاره می کنیم:
  • رادیاتورهای آلومینیومی نسبتاً سبک هستند.
  • رادیاتورهای آلومینیومی برای مدت طولانی زنگ نمی زنند، حتی در محیط های مرطوب مانند حمام.
  • رادیاتورهای آلومینیومی طول عمر بالایی دارند و در برابر ترک خوردگی یا خم شدن مقاوم هستند.
  • رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل قابلیت بازیافت آلومینیوم، فلزی که به دلیل پایداری آن شناخته شده است، بسیار سازگار با محیط زیست هستند.
  • امکان کاهش یا افزایش تعداد باله ها وجود دارد. در نتیجه، افزایش قدرت گرمایش (فقط در رادیاتورهای دایکاست کامل و اکسترود شده) امکان پذیر است.
  • قابلیت تعویض باله آسیب دیده در ایران رادیاتور و رادیاتور بوتان اما می تواند کمی پرهزینه باشد.
  • رادیاتورهای آلومینیومی در مقایسه با رادیاتورهای فولادی راندمان انتقال حرارت بالاتری دارند.
به طور کلی، رادیاتور آلومینیومی سبک تر، زیباتر و دارای ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتورهای فولادی است اما قیمت بیشتری نیز دارد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;