کار کردن باتری با آب + عکس

به گزارش تاسیسات نیوز، مهندسان موسسه فناوری ماساچوست یک باتری ساختند که نیرویش را از آب دریا تامین می‌کند. مهندسان موسسه فناوری ماساچوست آمریکا (MIT) تحت یک شرکت استارت‌آپی موفق شدند تا با اختراع یک باتری قدرتمند که با آب دریا کار می‌کند، انقلابی در زمینه باتری‌ها ایجاد کنند.





این باتری ارزان‌تر، امن‌تر و 10 برابر قوی‌تر از دیگر باتری‌ها از جمله باتری‌های لیتیوم- یون (Lithium-ion) است. نیاز به افزایش مدت کاوش وسایل کاوش آب‌های عمیق، این شرکت استارت‌آپی ام‌آی‌تی با نام “Open Water Power” را به فکر تولید یک باتری با طول عمر و مدت فعالیت بالا انداخت. اکنون این باتری می‌تواند زمان کاوش وسایل جست‌وجوی بدون سرنشین اعماق اقیانوس‌ها را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد؛ چرا که بدون اتلاف انرژی از همان آب اقیانوس برای تامین انرژی خود استفاده می‌کند. وسایل کاوش بدون سرنشین آب‌های عمیق در حال حاضر از باتری‌های لیتیوم-یونی استفاده می‌کنند که طول عمر و زمان مفید فعالیت کمی دارند و نیاز به شارژ سریع و تعداد بالا دارند و به‌دلیل اینکه به سادگی دچار حریق می‌شوند، امن نیستند.




ایسنا افزود؛ علاوه‌بر اینها گران نیز هستند؛ چرا که باید در روکشی از فلزی گرانبها در فشار قرار بگیرند. باتری ابداعی جدید از آلیاژی از آلومینیوم، الکترولیت قلیایی و یک کاتد آلیاژی با ترکیبی از عناصر مختلف ساخته شده است.





وسایل کاوش بدون سرنشین اقیانوس‌ها اکنون با تعبیه این باتری‌ها می‌توانند به عمق بیشتری برای شناسایی و بررسی بروند و مدت‌زمان بیشتری نیز به این کار بپردازند. همچنین از آنها می‌توان در جست‌وجوی اقیانوس پس از سقوط هواپیماها و نیز اکتشافات نفتی کمک گرفت.





با تعبیه این باتری‌ها روی این وسایل دیگر نیازی به این نیست که توسط کشتی بالای نقطه موردنظر برده شده و رها شود، بلکه می‌توان از همان ساحل این وسایل را روانه اعماق اقیانوس کرد. شرکت “OPW” اعلام کرد هفته آینده یک کاوشگر دریایی را به آب‌های متلاطم خواهد فرستاد.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;