نیروگاه های خورشیدی شناور

به گزارش تاسیسات نیوز، سنگاپور سالهاست به دلیل کمبود مساحت خشکی و نیاز روزافزون انرژی، با مشکل جدی برای یافتن محلی مناسب برای ساخت نیروگاه های انرژی روبروست حال با پیدا کردن راه حلی خلاقانه، امید به برطرف کردن این مشکل دارد.

 

 

 

به گزارش سایت خبری انستیتو انرژی ترکیه، کل مساحت سنگاپور، از مساحت ایالت نیویورک آمریکا نیز کمتر است، به همین دلیل نیز مسولان سنگاپوری که سالهاست با مشکل کمبود جا برای ساخت نیروگاه روبرو هستند حالا تصمیم گرفته اند با ساخت نخستین نیروگاه های شناور خورشیدی جهان روی مخازن آب رسانی شهرهای خود، این مشکل را حل کنند.




از آنجا که این طرح برای نخستین بار قرار در جهان اجرا شود، 10 طراح جداگانه برای معماری نیروگاه آماده می شوند و پس از بررسی های همه جانبه، بر اساس موفق ترین طرح انتخابی، نخستین نیروگاه خورشیدی شناور جهان، با ظرفیت تولید سالانه 3.3 گیگاوات انرژی برق ساخته می شود.




در صورت موفق بودن نخستین نیروگاه، سنگاپور ساخت این نیروگاه ها را افزایش می دهد اما ساخت نیروگاه بر روی مخازن آب آشامیدنی نیز جنبه های مثبت و منفی دارد.




نخستن مشکل این است که کارشناسان باید مطمئن شوند که پنلهای خورشیدی نصب شده روی مخازن، روی کیفیت آب تاثیر نمی گذارد و ضد آب بودن تمام تجهیزات نیروگاه، که سبب بالا رفت هزینه ساخت آن می شود از دیگر مشکلات عمده این طرح به شمار می آید.

 

 

 

در صورت حل این مشکلات، این طرح دو نکته مثبت نیز برای سنگاپور خواهد داشت، نخست این که پنلها با ایجاد سایه بر روی مخازن، مانع بخار شدن آب در ماه های گرم سال می شوند و از سوی دیگر آب مخازن باعث خنک شدن سیستم پنلها می شود.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;