نگاهی به بازار/ لیست قیمت نقاشی ساختمان

لیست قیمت نقاشی ساختمان به صورت دقیق و کامل بر اساس نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان در سال ۱۴۰۰ را می‌توانید مشاهده نمایید. توجه داشته باشید که لیست قیمت‌های نقاشی ساختمان در شهریور ۱۴۰۰ به روز رسانی شده است. زمانی که حرف از رنگ و نقاشی خانه می شود اولین چیزی که به ذهن ما می رسد قیمت نقاشی ساختمان است.
به گزارش تاسیسات نیوز، اینکه چگونه نقاشان ساختمان متراژ خانه را محاسبه می کنند و قیمت دقیقی را اعلام می کنند شاید موضوعی باشد که برای شما نیز جالب توجه باشد. در ادامه می خواهیم ضمن ارائه قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغن و قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، چگونگی محاسبه متراژ خانه جهت رنگ آمیزی را بیان کنیم تا بتوانید خود به راحتی همچون یک نقاش ماهر به محاسبه متراژ و هزینه ها بپردازید.
قیمت نقاشی ساختمان
قیمت‌ها در شهریور ۱۴۰۰ به‌روز رسانی شده است
نوع رنگ قیمت هر متر مربع (تومان)
رنگ روغن ۳۵٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
رنگ پلاستیک ۳۳٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
رنگ آکریلیک ۳۰٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
رنگ بلکا ۳۰٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
رنگ کنیتکس ۳۰٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
رنگ مولتی کالر ۳۵٫۰۰۰ تا ۴۵٫۰۰۰
نقاشی ابزار گچی ۲۲٫۰۰۰ تا ۳۰٫۰۰۰
هر متر طول
نقاشی سقف شیروانی ۳۵٫۰۰۰ تا ۴۵٫۰۰۰
کناف بتونه ماستیک با رنگ ۳۵٫۰۰۰ تا ۴۵٫۰۰۰
بتونه کاری ۲۵٫۰۰۰ تا ۳۴٫۰۰۰
اختلاف قیمت‌ها براساس نوع رنگ استفاده شده تغییر خواهد کرد. برای مثلا استفاده از رنگ روغن هادی ویا سحر کیفیت بیشتری دارند یا برند کاپارول در نقاشی اکریلیک کیفیت بالاتری دارند یا رنگ پارس بهار از بهترین برندها در زمان نقاشی با رنگ پلاستیک است.
 قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
نوع رنگ قیمت هر متر مربع (تومان)
رنگ روغنی ۳۵٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
معمولاً قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغن برحسب هر لیتر مورد استفاده محاسبه و تعیین می‌شود. در واقع هر یک لیتر رنگ حدود ۳ الی ۴ متر مربع از سطح را برای رنگ‌آمیزی پوشش می‌دهد. به‌همین دلیل قیمت هر متر رنگ روغنی باید با توجه به برند رنگ مورد توجه قرار گیرد.
 البته جدا از قیمت رنگ که در این مورد موثر است، دستمزد نقاش نیز در تعیین قیمت نقاشی ساختمان در تعیین قیمت هر متر مربع رنگ روغنی دخیل می‌باشد. چراکه حدود ۴۰ درصد قیمت تعیین شده در نقاشی ساختمان به‌ازای قیمت هر متر رنگ روغنی مربوط به دستمزد رنگ روغنی یا به طور کلی دستمزد نقاش می‌باشد.
سومین عامل تعیین قیمت، مربوط به هزینه مصالح و ابزار نقاشی می‌باشد. نقاش برای انجام کار منزل شما نیاز به خرید لوازم خاص و رنگ موردنظر شما دارد که این موارد را در هزینه اکتسابی محسوب کرده و قیمت هر متر مربع رنگ روغنی را محاسبه می کند.
اما مورد آخر در تعیین قیمت هر متر رنگ روغنی مربوط به سطح مورد نظر شما برای رنگ‌کاری می‌باشد. چراکه قیمت نقاشی سقف و دیوار و یا حتی درب و پنجره با یکدیگ کاملا متفاوت می‌باشد. در واقع اگر شما رنگ سقف بامصالح را درخواست کنید، هزینه نهایی که برای تعیین قیمت هر متر مربع رنگ روغنی بیان می‌شود متفاوت‌تر از هزینه رنگ دیوار بدون مصالح می‌باشد. به همین دلیل در محاسبه هزینه و دستمزد رنگ روغنی باید به برند رنگ، متراژ نقاشی، سطح و محیط مورد نظر، مصالح و ابزار نقاشی، دستمزد نقاش رنگ روغنی نیز توجه کنید.
قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
نوع رنگ قیمت هر متر مربع (تومان)
رنگ پلاستیک ۳۳٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
پیش از آنکه به قیمت رنگ پلاستیک قابل شستشو بپردازیم باید گفت که اگر به دنبال نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک قابل شستشو هستید، بهتر است بدانید که این رنگ همان رنگ تمام پلاستیک است که برخی از تولیدکننده‌ها ادعای قابل شستشو بودن آن‌ها را مطرح می‌کنند. در این خصوص باید گفت که ادعای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک تا حد زیادی درست است. البته باید به خاطر داشته باشید که شما نمی‌توانید به اندازه یک رنگ روغنی از رنگ‌های پلاستیکی انتظار قابل شستشو بودن را داشته باشید.
قیمت رنگ پلاستیک
همچنین توجه کنید که قابل شستشو نبودن این رنگ‌ها به این معنی است که اگر دچار لک شوند، با استفاده از آب نمی‌توانید این لک‌ها را به سادگی دیوارهای با رنگ روغنی تمیز کنید. اما باز هم استفاده از روش‌هایی مانند بخارشوی، حوله مرطوب یا اسفنج می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای تمیز کردن دیوارهای با رنگ پلاستیک باشد.
در نهایت بعد از انتخاب یک رنگ تمام پلاستیک، باید بدانید که قیمت رنگ پلاستیک قابل شستشو با توجه به برند و وزن آن‌ها می‌تواند بسیار متفاوت باشد. این رنگ‌ها در سطل‌های ۵ و ۱۰ کیلویی موجود هستند. قیمت رنگ پلاستیک قابل شستشو در هر صورت از رنگ‌های روغنی و آکریلیک ارزان‌تر خواهد بود.

قیمت هر متر رنگ پلاستیک با توجه به معیارهای مختلفی تعیین می‌شود. دقت کنید که شما نمی‌توانید رنگ پلاستیک را روی هر سطحی کار کنید. مثلاً در وهله اول باید بدانید که رنگ پلاستیک را نمی‌توان روی سطح فلزی مانند پنجره بزنید. برای دیوار نیز اگر از قبل هیچ رنگی روی دیوار نباشد (دیوار گچی)، باید ابتدا روی دیوار را روغن الیف درجه ۱ کار کنید. بعد از آن بتونه کاری کرده و می‌توانید رنگ‌آمیزی را شروع کنید.

در موارد دیگر معمولاً پرسیده می‌شود که چطور رنگ پلاستیک ساختمان را روی رنگ روغنی کار کنیم؟ در پاسخ باید گفت که در ابتدا باید دیوار را به طور کامل از گرد و غبار و دوده پاک‌سازی کرده و سپس همه ترک‌ها و درزها را با استفاده از بتونه بپوشانید. سپس در مرحله آخر می‌توانید غلظت مناسبی از رنگ پلاستیک را انتخاب کرده و دیوار خود را با آن نقاشی کنید.
دقت کنید که هنگام محاسبه قیمت هر متر رنگ پلاستیک و اجرت رنگ پلاستیک، بتونه‌کشی و همچنین روغن‌کاری دیوار نیز هزینه‌ای جدا برای شما در بر خواهند داشت. اگر قصد دارید که دیوار ساختمان خود را نقاشی کنید، با توجه به مراحلی که پیش از رنگ کردن قرار است انجام شود، اجرت رنگ پلاستیک شما محاسبه خواهد شد. اجرت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک به صورت متری است و عملا قیمت هر متر رنگ پلاستیک یک نرخ مبنا می باشد، که توصیه می‌کنیم حتماً با شرکت یا فردی که قرار است این خدمات را به شما ارائه دهند، در خصوص قیمت دستمزد رنگ پلاستیک به صورت کلی و قیمت هر متر رنگ پلاستیک مذاکره کنید.
نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان
نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان
قطعا بسته به نوع رنگی که در نقاشی ساختمان استفاده می شود، قیمت آن نیز متفاوت خواهد بودو دستمزد نقاش نیز، برحسب هر مترمربع از دیوار و همچنین رنگ آمیزی سقف‌ها محاسبه می شود.
اما به صورت کلی قیمت ها و هزینه نقاشی ساختمان با توجه به نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان به این صورت است:
  • در صورتی که برای سقف رنگ پلاستیک و برای دیوارها رنگ روغنی مات استفاده شود، هزینه نقاشی ساختمان با در نظرگرفتن مصالح، هر متر مربع ۱۸٫۰۰۰ تا ۳۷٫۰۰۰ تومان است.
  • اگر سقف با رنگ پلاستیک و دیوارها با آکریلیک رنگ شده باشند، قیمت نقاشی ساختمان با در نظر گرفتن مصالح آن، هر متر مربع ۱۸٫۰۰۰ تا ۳۲٫۰۰۰ تومان است.
  • اگر دیوارها و سقف هر دو با رنگ های پلاستیک رنگ آمیزی شوند، هزینه رنگ آمیزی ساختمان با در نظر گرفتن مصالح، هر متر مربع ۱۸٫۰۰۰ تا ۳۲٫۰۰۰ تومان است.
  • همچنین قیمت رنگ بلکا، مولتی کالر و کنیتکس، برای هر متر مربع، با در نظر گرفتن مصالح بین ۳۰٫۰۰۰ تا ۳۷٫۰۰۰ تومان می‌باشد.

توجه کنید که برای رنگ آمیزی بدون مصالح، از هر نوعی که در بالا گفته شد، هنگام محاسبه قیمت رنگ ساختمان طبق قیمت اتحادیه نقاشی ساختمان ، دو هزار تومان از هر متر کسر خواهد شد.

به طور کلی، میانگین قیمت نقاشی ساختمان مدرن برای رنگ های پلاستیک، بسته به کیفیت و نوع رنگ مصرفی، بین ۶ هزار تومان تا نهایتا ۱۲ هزار تومان، در نظر گرفته می شود. همچنین برای رنگ های روغن نیز، قیمت رنگ آمیزی ساختمان، باز هم بسته به کیفیت و نوع رنگ مصرفی، بین ۲۰٫۰۰۰ تومان تا نهایتا ۲۶٫۰۰۰ تومان خواهد بود.
قیمت نقاشی نرده
نقاشی ساختمان بسته به نوع رنگ، متراژ کلی، زیر کاری، نوع نرده که از جنس نرده ساده، فرفورژه ساده ویا پیچیده دارد متفاوت است.
نوع خدمت هر طرف متر مربع (تومان)
نقاشی نرده ساده ۳۰٫۰۰۰ تا ۴۰٫۰۰۰
نقاشی نرده ساده فرفورژه تماس بگیرید
نقاشی نرده فرفورژه پیچیده تماس بگیرید
قیمت رنگ درب حیاط
نوع خدمت قیمت به تومان
رنگ درب ورودی (نفر رو) و پارکینگ ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۲٫۵۰۰٫۰۰۰
برای قیمت رنگ درب حیاط آهنی باید بگوییم هزینه زیادی نسبت به سایر اجزای ساختمان ندارد. اینکه از چه نوع رنگی استفاده شود و آیا از رنگ ضد آب استفاده می‌شود یا خیر در قیمت رنگ درب آهنی بسیار تاثیر گذار می‌باشد.
نکته دیگری که در قیمت رنگ درب حیاط تاثیرگزار است اندازه درب آهنی می‌باشد و همچنین استفاده از رنگ‌های طلایی و نقره‌ای نیز می تواند قیمت رنگ درب آهنی را افزایش دهد. طرح درب حیاط نیز هر چقدر ساده‌تر باشد قیمت رنگ‌آمیزی نیز کاهش می‌یابد و بالعکس.
قیمت نقاشی درب و پنجره
نوع خدمت قیمت به تومان
نقاشی درب (هر عدد چهارچوب) ۲۰۰٫۰۰۰ تا ۳۰۰٫۰۰۰
نقاشی پنجره ساده ۱۰۰٫۰۰۰ تا ۱۵۰٫۰۰۰
نقاشی پنجره طرحدار ۱۵۰٫۰۰۰ تا ۲۰۰٫۰۰۰
زمانی که می‌خواهید اقدام به نقاشی ساختمان کنید قیمت نقاشی درب و پنجره بر روی قیمت کل نقاشی حساب می‌شود؛ اما اگر بخواهید به صورت جداگانه اقدام به این کار نمایید نوع رنگ مصرفی، قیمت رنگ آمیزی در و پنجره را افزایش یا کاهش می‌دهد.
برای دستمزد رنگ آمیزی در و پنجره باید بگوییم بسته به تعداد و اندازه درب و پنجره‌ها قیمت رنگ آمیزی در و پنجره متفاوت است.
مشاهده قیمت پتینه کاری روی دیوار و سقف
تعیین هزینه نقاشی ساختمان به چه مواردی بستگی دارد؟
نقاش برای محاسبه هزینه نقاشی ساختمان، شرایطی را در نظر می‌گیرد. هر کدام از این شرایط می‌تواند تاثیر زیادی روی هزینه تمام شده‌ی نقاشی داشته باشد. عوامل موثر عبارتند از:
  • تعداد اتاق خواب‌ها
  • نقاشی ساختمان با رنگ روغنی یا پلاستیکی
  • نقاشی ساختمان با رنگ نانو
  • برند رنگ‌های انتخابی
  • تنوع رنگ
  • تجربه و دستمزد دریافتی نقاش
  • جنس سطح دیوار
هر کدام از این شرایط به سهم خود می‌تواند درصد زیادی در تعیین هزینه نقاشی ساختمان موثر باشد. برای مثال هزینه نقاشی منزل ۱۰۰ متری ۳ خوابه به دلیل وجود دیوارهای بیشتر، از هزینه نقاشی منزل ۱۰۰ متری ۲ خوابه بیشتر است یا قیمت رنگ روغن تقریبا دو برابر رنگ پلاستیکی است.
روش‌های محاسبه قیمت نقاشی ساختمان
محاسبه قیمت نقاشی ساختمان معمولا دو حالت دارد. این روش‌ها عبارتند از:
  1. روش کنترات: در این روش از محاسبه، نقاش ساختمان با بررسی منزل از نظر تعداد اتاق، متراژ حدودی و شرایط دیگر، یک قیمت کلی برای نقاشی منزل اعلام می‌کند. قیمت اعلام شده در این روش معمولا به تفکیک اعلام نمی‌شود و نقاش تنها مبلغ نهایی را اعلام می‌کند.
  2. روش متراژ: در این روش از محاسبه، نقاش با بررسی منزل از نظر متراژ و شرایط کلی، هزینه نقاشی ساختمان را به تفکیک اعلام می‌کند. در این روش، هزینه نقاشی دیوارها و سقف، هزینه خرید رنگ و لوازم، دستمزد نقاش و موارد دیگر به تفکیک محاسبه می‌شود و مبلغ نهایی که از سمت نقاش اعلام می‌شود مجموع این هزینه‌هاست. قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک را می‌توانید ببینید.
نحوه محاسبه متراژ دیوار برای نقاشی
در محاسبه قیمت بر اساس متراژ، متراژ سقف و دیوارها ملاک تعیین هزینه است. برای محاسبه متراژ دیوار برای نقاشی و همچنین رنگ آمیزی سقف، متراژ منزل را باید در عدد ۳ ضرب نمود. برای مثال اگر یک واحد مسکونی ۷۰ متر باشد، متراژ دیوار و سقف آن و مبنای محاسبه هزینه نقاشی ۲۱۰ متر خواهد بود. اما برای محاسبه متراژ دیوارها به تنهایی، باید طول و عرض هر دیوار را به صورت جدا محاسبه کرد و با هم جمع کرد.

برای مثال انتخاب رنگ روغنی می‌تواند هزینه را نسبت به انتخاب رنگ پلاستیکی تا دو برابر افزایش دهد و زیاد بودن تعداد اتاق می‌تواند بین ۱۵ تا ۲۰ درصد در تعیین قیمت موثر باشد. برای محاسبه دقیق هزینه نقاشی ساختمان باید حتما ساختمان توسط نقاش ماهر بررسی شود و با در نظر گرفتن عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار، هزینه نهایی تعیین شود.

محاسبه متراژ خانه
محاسبه متراژ خانه
به طور کلی برای به دست آوردن قیمت نقاشی ساختمان ابتدا می بایست متراژ زیر بنای آن واحد را به دست آوریم.
سپس باید، متراژ زیر بنا را در عدد ۳ ضرب کرده که در این صورت متراژ کل خانه برای رنگ آمیزی ساده به دست می آید.
به دو مثال زیر توجه کنید:
فرض کنید که قرار است قیمت نقاشی ساختمان یک واحد ۲۰۰ متری را محاسبه نمایید. در این صورت، متراژ کل خانه که برای محاسبه نقاشی یا رنگ آمیزی در نظر گرفته می شود، ۶۰۰ متر مربع است. یعنی این متراژ، متراژ رنگ آمیزی ساده دیوارها و همچنین سقف ها است.
در صورتی که ابزارهایی مانند دکور خانه به رنگ دیگری، غیر از رنگ دیوارها یا رنگ زمینه، رنگ آمیزی شده باشد، در این صورت هر متر طول این ابزار، به میزان نصف قیمت دیوار، به قیمت نقاشی ساختمان و رنگ آمیزی کل محاسبه می شود.
price-of-painting-building
قیمت رنگ آمیزی چارچوب درب به صورت عددی و با میزان متر طول آنها، محاسبه می شود.

توجه کنید که معمولا نقاشان هنگام تعیین قیمت برای رنگ درب پارکینگ و حیاط قیمت مشخصی را تعیین نمی کنند و به صورت توافقی با شخص هزینه را تعیین خواهند کرد.

مورد بالا یک مثال فرضی است، ولی خانه ها با یکدیگر متفاوت بوده و در نتیجه قیمتی که هر واحد رنگ آمیزی  می شود متفاوت خواهد بود حتی اگر دو واحد به یک میزان متراژ داشته باشند.
مثلا فرض کنید یک واحد کمد دیواری نداشته باشد یا مثلا تنها یک اتاق داشته باشد. ولی در مقابل، یک واحد دیگر، با همان متراژ زیر بنا، دو خوابه باشد و در هر دو خواب و یا یکی از آنها، کمد دیواری وجود داشته باشد. قطعا، هزینه نقاشی ساختمان برای این دو واحد با یکدیگر متفاوت خواهد بود. حتی اگر زیربنای هردو یکی باشد. جهت انجام خرده کاری نقاشی ساختمان همین حالا اقدام کنید.
در نقاشی ساختمان، علاوه بر متراژ دیوارها به موارد زیر نیز توجه می شود:
  • همانطور که در بالا گفته شد، قیمت رنگ آمیزی دیوار و سقف های خانه بر حسب متر مربع محاسبه می شوند.
  • دربها نیز، برحسب متر مربع محاسبه خواهند شد.
  • قیمت رنگ آمیزی نرده ها نیز متفاوت است و به نسبت اینکه ساده باشد و یا دستگیره داشته باشد، بر حسب متر مربع یا متر طول محاسبه می شود.
  • درهای آهنی خانه، مانند درب پارکینگ و یا درب حیاط خانه، به صورت عددی محاسبه می شوند.
  • متراژ ابزارهایی که ممکن است که در سقف یا دیوار خانه وجود داشته باشند، برحسب متر طول محاسبه می شود و قیمت رنگ آمیزی آنها براساس همین متراژ خواهد بود.
  • چارچوب درب ها بسته به انواع آنها، ممکن است بر حسب متر طول و یا به عدد محاسبه شوند.

متراژ فضاها و ابزارهای دیوار ها و سقف ها مانند پنجره ها، اگر نیاز به رنگ آمیزی نداشته باشند، برحسب متر طول محاسبه شده و از متراژ کل خانه کسر می شود.

نحوه محاسبه اندازه درب و پنجره برای نقاشی
کیفیت و نوع رنگ، شکل درب و پنجره، اندازه آن‌ها و دستمزد نقاش در نحوه محاسبه نقاشی درب و پنجره تاثیر دارد. نقاش تعداد درب‌ها را محاسبه می‌کند و همچنین برای پنجره‌ها در صورتی که از حفاظ برخوردار باشند، حفاظ‌ها نیز محاسبه خواهند شد. برای نقاشی نرده‌ها نیز بسته به متراژ آن‌ها و میزان ظرافت و سختی آن نقاش محاسبات خود را انجام خواهد داد. جهت اقدام به نقاشی درب و پنجره می‌توانید از متخصصین درخواست نمایید.
ظریف کاری چقدر در قیمت نقاشی ساختمان موثر است؟
نقاشی ساختمان فقط برای رنگ کردن دیوارهای صاف با سطح یک اندازه نیست. رنگ کردن گچبری‌ها، آرک آشپزخانه، چهارچوب درها، سقف‌های کاغذ و هر جایی که نیاز به ظریف کاری داشته باشد وقت و دقت بسیار زیادی لازم دارد. مهارت یک نقاش کاربلد در هنگام رنگ کردن این موارد مشخص می‌شود و هر چقدر نقاش ماهرتر باشد، دستمزدش نیز بیشتر می‌شود. ظریف کاری یکی از عوامل موثر در تعیین هزینه نقاشی ساختمان است و هر چقدر نیاز به ظریف کاری بیشتری باشد، هزینه نقاشی نیز بالاتر می‌رود. قیمت نقاشی ساختمان با رنگ نانو را اینجا ببینید.
هزینه نقاشی ساختمان‌های قدیمی
هر چقدر ساختمان قدیمی‌تر باشد و سن دیوارها بالاتر باشد، آسیب‌های وارد شده به آن‌ها نیز بیشتر می‌شود. نم داشتن دیوار، ترک داشتن و پوسته پوسته شدن از جمله مواردی است که ممکن است در دیوارهای با سن بالا وجود داشته باشد. نقاش باید ابتدا با زیرسازی، نسبت به رفع این ایرادات اقدام کند و هر چقدر سن دیوار بالاتر باشد، زیرسازی قوی‌تری نیاز دارد. بنابراین برای ساختمان‌های قدیمی با دیوارهای مسن، هزینه زیرسازی بالاتر می‌رود و در نتیجه هزینه نقاشی این ساختمان‌ها بالاتر است.
رنگ‌های مناسب برای رنگ آمیزی ساختمان
رنگ‌های مناسب برای رنگ آمیزی ساختمان
  • رنگ مناسب و توصیه شده برای درب های فلزی، درب های چوبی و همچنین چارچوب های فلزی، رنگ روغن است که هنگام ترکیب رنگ نیز رنگ های زیبایی می توان خلق کرد.
  • برای دیوار و سقف می توانید از رنگ پلاستیک استفاده نمایید.
  • رنگ مناسب و توصیه شده برای سقف آشپزخانه، رنگ های مات است. اما اگر در آشپزخانه تان هود داشته باشید و گرد و غبار زیادی نیز در آشپزخانه وجود نداشته باشد، می توانید رنگ های پلاستیک را در سقف آن به کار ببرید.
  • برای قرنیزهایی که از جنس سنگ هستند رنگی که می توانید استفاده کنید، رنگ روغن است.
  • همچنین توصیه می شوند درب های چوبی خانه به صورت آماده رنگ شوند. در غیر این صورت، می توانید با روغن جلای چوب این نوع درب ها را رنگ کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;