مزایا و معایب شوفاژ برقی چیست؟
مزایا و معایب شوفاژ برقی را بررسی کنید و سپس درباره انتخاب این دستگاه به عنوان تجهیزات گرمایشی مکان موردنظر خود تصمیم گیری کنید.
به گزارش تاسیسات نیوز، شوفاژ برقی می تواند برای گرمایش مکان های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. در شوفاژ برقی به جای آب، روغن به کار رفته است. گرم شدن روغن توسط المنت سبب می شود که گرمای موردنیاز پره ها ایجاد شود.
کاربرد شوفاژ برقی چیست؟
با بررسی مزایا و معایب شوفاژ برقی درباره خرید آن تصمیم گیری کنید. شوفاژ برقی به سبب اینکه گرمایش لازم خود را از انرژی برق دریافت می کند و از سیستم الکتریکی قدرتمندی برخوردار است، برای مکان هایی با متراژ کم مناسب است. از آنجایی که استفاده از شوفاژ برقی ممکن است با خطر برق گرفتگی همراه باشد، نباید در مکان هایی مانند مهد کودک و مدرسه و سایر مکان هایی که کودکان حضور دارند، شوفاژ برقی نصب شود. همچنین در خانه هایی که دارای کودک نوپا هستند، بهتر است به نصب شوفاژ برقی اقدام نشود.
شوفاژ برقی به طور کلی برای خانه، اداره، شرکت، مراکز تجاری کوچک، دفاتر کار و … مناسب است. استفاده از شوفاژ برقی به جای برخی از تجهیزات گرمایشی آلوده زا، راهکاری ایده آل برای کمک به حفظ محیط زیست است.
مهمترین مزایا و معایب شوفاژ برقی چیست؟
مزایا و معایب این دستگاه را بررسی نموده و چنانچه تشخیص دادید برای نصب در مکان موردنظر شما مناسب نیست، از دیگر دستگاه ها و سیستم های گرمایشی مانند هیتر گازی، هیتر برقی، داکت اسپلیت و … استفاده کنید که متناسب با شرایط موجود در مکان موردنظر است.
مهمترین ویژگی های مثبت شوفاژ برقی شامل تنوع در ابعاد، استفاده از روغن دائمی داخل آن، سازگاری با محیط زیست، کاربری و بهره برداری آسان و سرویس و نگهداری آسان می باشد. شوفاژ برقی به آسانی نصب می شود و به راحتی قابل جابه جایی است.
اما ویژگی های منفی شوفاژ برقی که سبب خودداری از نصب آن توسط برخی از افراد شده است شامل مصرف برق بالا، نیاز به سیم کشی پرقدرت و جدید و نیاز به عایق کاری ساختمان برای عملکرد بهینه شوفاژ می باشد.
چه شوفاژ برقی را خریداری کنیم؟
پس از بررسی مزایا و معایب شوفاژ برقی و تصمیم به خرید آن توجه کنید که مدل شوفاژ برقی مناسب را به درستی انتخاب کنید. توجه به ابعاد و ظرفیت حرارتی در زمان خرید تمامی تجهیزات و دستگاه های گرمایشی مانند هیتر گازوئیلی ، داکت اسپلیت، شوفاژ برقی، بخاری برقی و … ضرورت دارد. برای انتخاب درست شوفاژ برقی باید به موارد زیر توجه داشته باشید:
-
رادیاتور برقی ۵ الی ۷ پره برای اتاق ۶ الی ۸ متر مربعی با ارتفاع ۲٫۸ متر در شرایط آب و هوایی متعادل مناسب می باشد.
-
شوفاژ برقی ۷ الی ۹ پره برای محیطی با مساحت ۸ الی ۱۰ متر مربع با ارتفاع سقف نزدیک به ۲٫۸ متر در شرایط آب و هوایی متعادل ایده آل است.
-
شوفاژ برقی یا رادیاتور برقی با ۹ الی ۱۱ پره برای محیطی با مساحت ۱۰ الی ۱۲ متر مربع با ارتفاع سقف ۲٫۸ متر مربع در شرایط آب و هوایی متعادل ایده آل است.
-
برای محیط هایی با مساحت ۱۲ الی ۱۵ متر مربع و ارتفاع سقف ۲٫۸ متر واقع در نواحی متعادل، شوفاژهایی با ۱۱ الی ۱۳ پره مناسب است.
خرید شوفاژ برقی با قیمت بسیار مناسب
پس از بررسی مزایا و معایب شوفاژ برقی و تصمیم به خرید آن، از یک فروشگاه یا مجموعه معتبر نسبت به خرید این دستگاه اقدام کنید. فروشگاه دما تجهیز، ارائه دهنده بهترین شوفاژهای برقی با مناسب ترین قیمت است. خریداران شوفاژ برقی باید به موارد زیر توجه داشته باشند تا دستگاه مناسبی را خریداری کنند:
-
شوفاژهای برقی در چندین توان حرارتی تولید می شوند که شامل ۱۰۰۰ وات، ۱۵۰۰ وات و ۲۵۰۰ وات و … می باشند. در زمان خرید شوفاژ برقی حتماً به توان آن توجه کنید.
-
هر اندازه که تعداد پره ها در شوفاژها بیشتر باشد، قدرت گرمادهی آنها بیشتر است.
-
اگر برق منطقه شما پاسخگوی مصرف برق شوفاژ برقی نیست، از استفاده از شوفاژ برقی خودداری کنید.
-
در زمان خرید توجه داشته باشید که شوفاژ برقی از برندهای معتبر باشد و دارای گارانتی اصل باشد. هرگز به خرید شوفاژ برقی هایی با برند تقلبی اقدام نکنید.