طرح استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس کشور تصویب شد

 عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس در مجلس خبر داد.
به گزارش تاسیسات نیوز، علی کریمی فیروزجائی امروز در حاشیه بازدید از پروژه‌های آموزشی بخش بندپی شرقی بابل اظهار داشت: استاندارد سازی سیستم‌های بهداشتی مدارس با توجه به فرصتی که با توجه به قرارگیری در دوران تحصیل از راه دور، می تواند گام مهمی در برقراری عدالت بهداشتی در میان مدارس سطح استان باشد.
وی با اشاره به مبلغ اختصاص یافته برای این طرح، افزود: با پیگیری‌های انجام شده ردیف مستقلی برای استاندارد سازی سیستم‌های بهداشتی مدارس اختصاص داده شده است که بر اساس آن ۴۶۰ میلیارد ریال به این امر تعلق گرفته است.
کریمی با اشاره به اضافه اعتبار ۶۵۰۰ میلیارد تومانی مجلس برای اجرای مرحله اول طرح رتبه بندی معلمان، تصریح کرد: اختلافات مجلس و دولت در خصوص جزئیات این طرح و مبلغ اختصاص یافته برای آن وجود دارد که این امر با حضور وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و پرورش مجلس بررسی شده و قرار است که با رایزنی‌های انجام شده این طرح اصلاح شده و به دولت ابلاغ شود تا به مرحله اجرایی برسد.
وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به استاندارد های طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حوزه نوسازی مدارس بودجه چهار هزار میلیارد تومانی آن به پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است و با اشاره به اینکه در مجلس هشتم طرح استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس در مجلس تصویب و اجرایی شد، افزود: با پیگیری‌های انجام شده ردیف مستقلی برای استاندارد سازی سیستم‌های بهداشتی مدارس اختصاص داده شده که بر اساس آن ۴۶۰ میلیارد ریال به این امر تعلق گرفته است.
کریمی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه برخوردارسازی مناطق محتلف این منطقه،گفت: در حال حاضر چندین دکل مخابراتی در حال نصب در سطح شهرستان بوده و تعدادی در حال بروز رسانی است. برای نصب یک دکل جدید مخابراتی ۲۵ میلیارد ریال و برای برزو رسانی آن هفت میلیارد ریال بودجه نیاز است.
دسترسی ۹۵ درصد مدارس به فضای مجازی و اینترنت
علی دهقان، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: از ۵۰۶ هزار دانش آموز مازندرانی که در بیش از چهار هزار مدرسه در سطح استان مشغول تحصیل هستند بیش از ۹۵ درصد به اینترنت و فضای مجازی دسترسی داشته و مشغول فراگیری دروس به کمک فضای مجازی هستند.
وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین چالش پیش روی آموزش و پرورش در سراسر جهان و ایران، شرایط پیش آمده به دلیل ویروس منحوس کرونا بوده که در ۱۰۰ سال اخیر بی سابقه است، خاطر نشان کرد: تمام تلاش آموزش و پرورش استان و تمامی دستگاه‌های ذیربط بر این است که برای آن دانش آموزانی که دسترسی به اینترنت نداشته و یا از امکانات سخت افزاری برخوردار نیستند با ایجاد زیرساخت‌های مناسب و با کمک خیّرین شرایطی مساوی با سایر دانش‌آموزان استان ایجاد نمایند تا خللی در آموزش این عزیزان پیش نیاید.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل نیز گفت: جهت اجرای عدالت آموزشی و بهره مندی همه دانش آموزان در شهرستان بابل از اینترنت همراه ۲۵ دکل مخابراتی در سطح شهرستان نصب، بروزرسانی و تجهیز شده و یا در دست اقدام می باشند که تا دهه فجر همه آنها به بهره برداری خواهند رسید.
قربان علی ولی زاده بورا افزود: جهت اجرای عدالت آموزشی و بهره مندی همه دانش آموزان در شهرستان بابل از اینترنت همراه ۲۵ دکل مخابراتی در سطح شهرستان نصب، بروزرسانی و تجهیز شده و یا در دست اقدام می باشند که ان شاء الله تا دهه فجر همه آنها به بهره برداری خواهند رسید.
وی با اشاره با جایگاه علم و علم آموزی در دین اسلام، تصریح کرد: علم و آموزش در همه دنیا بویژه دین اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است و شرایط حال حاضر می طلبد که توجه ویژه ای به آن داشت و خروج از این شرایط دشوار نیازمند تدوین و برنامه‌ریزی مناسب در حوزه‌های آموزش، پژوهش و پرورش است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;