سند راهبردی سلامت، ایمنی بخش توزیع برق
به گزارش تاسیسات نیوز، سند راهبردی سلامت، ایمنی، محیط زیست و مسئولیتهای اجتماعی در شرکت توزیع نیروی برق استان فارس تدوین شد.
چهارمین جلسه کارگروه تدوین سند راهبردی سلامت، ایمنی، محیط زیست و مسئولیتهای اجتماعی (HSES) به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برگزار شد.
این جلسه با حضور مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت توانیر و همکاران وی و شماری از مدیران دفاتر HSE شرکتهای برق منطقه ای و توزیع برق کشور طی دو روز در شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برگزارو در نهایت سند راهبردی سلامت، ایمنی، محیط زیست ومسئولیت های اجتماعی تدوین نهایی شد.
پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون) گزارش داد ، در این جلسه مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت توانیر بر ضرورت استقرار سیستمهای مدیریت HSE در کلیه شرکتهای زیرمجموعه توانیر تاکید و از تلاشهای شرکت توزیع نیروی برق فارس در جهت استقرار سیستم مدیریت HSE تشکر کرد.
سید اعتضاد مقیمی، در این نشست از انجام پروژه ملی کاهش گازهای گلخانه ای از پروژههای CDM به عنوان یکی از پروژههای مهم در حوزه HSE با همکاری شرکت کپکواز کره جنوبی خبر داد و بیان داشت: امیدواریم بتوانیم این پروژه مهم که بی شک منافع بین المللی برای کشور و در عرصه بین الملل به همراه خواهد داشت رابه نتیجه برسانیم.
این مقام مسئول شرکت توانیر، همچنین به توجه ویژه توانیر به استفاده از منابع مالی بین المللی از جمله صندوقهای GEF و GCF اشاره کرد و گفت: اخیراً مطالعات اولیه امکان سنجی و تکمیل چندین مورد CONCEPT NOTE در چندین شرکت توزیع نیروی برق و شرکت برق منطقه ای در اقلیمهای مختلف کشور انجام گرفته و برای داوری به کمیته تخصصی سازمان محیط زیست ارسال شده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت توانیر در بخشی دیگر از سخنان خود همچنین بر لزوم استقرار کامل نرم افزار HSE در تمامی شرکتها اعم از شرکتهای برق منطقه ای و توزیع تاکیدکرد و بیان داشت: با استفاده از این نرم افزار که به تازگی بر روی آن یکسری اصلاحات نیز صورت گرفته، میتوان تمامی فعالیتهای انجام گرفته و برنامههای در دست انجام در حوزه HSE را مستند سازی و نظم دهی کرد.
این مقام مسئول در ادامه به اهداف، چشم انداز مورد انتظاردر زمینه HSE و استراتژیهای مربوطه اشاره کردو اظهار داشت: جهت دستیابی به این انتظارات مشارکت کلیه شرکتها ضروری است.
مقیمی، ایجاد سامانه جامع استانداردها و دستورالعملها، اعمال ملاحظات HSE در قراردادهای نظارت بر فعالیتهای بخش خصوصی و پیمانکاران صنعت برق و استقرار سیستم نظارت بر عملکرد و انتخاب پیمانکاران از منظر HSE، برگزاری سمینارها و دورههای آموزشی عمومی و تخصصی، شناسایی، کنترل و ارزیابی جنبههای بارزمحیط زیست (روغنهای ترانسفورماتور، روغنهای آلوده به PCB، گاز SF6 …)، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای وفق ضوابط بین المللی را از جمله انتظاراتی برشمرد که میتوان با همکاری و مشارکت سایر شرکتها به آنان نائل شد.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز به ارائه گزارشی در خصوص فعالیتهای انجام گرفته دراین شرکت در رابطه با مدیریت HSE اشاره کرد و گفت: هم اکنون فاز 1 و 2 سیستم مدیریت HSE در شرکت سپری شده و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری این سیستم را بهطور کامل در شرکت مستقر نماییم.
زینل قنبری ادامه داد: این شرکت توانسته است در موضوعاتی چون اتوماسیون، خط گرم و استقرار مدیریت OHSAS، به موفقیتهای خوبی دست یابد که امیدواریم استقرار مدیریت HSE در شرکت نیز به این موفقیتها اضافه شود.
انتهای خبر