ساخت نخستین راکتور پیشرفته مجهز به سیستم ولتاژ بالا در کشور
مجری طرح ساخت این راکتور با بیان اینکه در حال حاضر تکنولوژی ساخت این راکتور پیشرفته تنها در اختیار کشور های ایران و ایالت متحده آمریکا است، گفت: طرح ساخت این راکتور از سال 89 آغاز و سرانجام در سال 93 با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون تومان به پایان رسید.
به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از مهر در مراسم رونمایی از پنج دستاورد تحقیقاتی بخش کشاورزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج نخستین راکتور پیشرفته مجهز به سیستم ولتاژ بالا در کشور رونمایی شد.
میثم طباطبایی مجری طرح ساخت این راکتور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر تکنولوژی ساخت این راکتور پیشرفته تنها در اختیار کشور های ایران و ایالت متحده آمریکا می باشد، اظهار داشت: طرح ساخت این راکتور از سال 89 آغاز و سرانجام در سال 93 با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون تومان به پایان رسید.
طباطبایی افزود: راکتور چرخشي لوله در لوله بهبود يافته برای توليد بيوديزل از روغن پسماند خوراکی، راکتوري پيشرفته و کاملا اتوماتیک است که راه رسيدن به توليد اقتصادي اين سوخت زيستي و پاک را به طور قابل توجهي هموار مي سازد.
وی گفت: اين راكتور قادر به توليد بيوديزل در کمتر از يک دقيقه است که اين فرآيند با استفاده از راکتورهاي معمولی بيش از 30 دقيقه تا 1 ساعت به طول مي انجامد.
مجری ساخت راکتور پیشرفته اعلام کرد: علاوه بر مزیت های ذکر شده راکتور ساخته شده قادر به جداسازي کامل بيوديزل از گليسيرين و توانايي بازيافت الکل را داراست.
طباطبایی ادامه داد: این راکتور تمامی مزایای فنی راکتور STT از جمله افزایش سرعت، بهبود تبدیل پذیری، افزایش انتخاب پذیری، پاکسازی سریع و آسان، بهبودکنترل دما و محیط واکنش و افزایش ایمنی کار با مواد سمی را دارا است.
طباطبایی به مزیت های اقتصادی این طرح اشاره کرد و گفت: نیاز کمتر به فضا و نیروی انسانی، کاهش مصرف انرژی، راندمان بالای تولید و امکان توليد بيوديزل در هر مکان از مهم ترین مزیت های اقتصادی ساخت این راکتور است.
پایان پیام/.