دهکده های انرژی پاک در مزارع آلوده فوکوشیما

دهکده پاک

ایده دهکده انرژی‌های پاک از مزارع آسیب دیده در حادثه فوکوشیما نشات گرفته است. طرح آینده این مزرعه ترکیبی از پنل‌های خورشیدی به همراه خوشه‌های گندم است که هدفی جز الهام بخشیدن دوباره به کشاورزان برای از سرگیری کار خود ندارد.

 

 

 

 به گزارش تاسیسات نیوز این پروژه توسط یک گروه در شهر مینامیسوما آغاز شده و تاکنون ۱۲۰ پنل خورشیدی کار گذاشته‌اند که ۳۰ کیلووات انرژی تولید می‌کند. این طرح از دو قسمت پنل‌های خورشیدی (که کشاورزان می‌توانند برق آن را به تولیدکنندگان محلی اطراف بفروشند) و گندم‌های رشد کننده در زیر این پنل‌ها برای برطرف کردن آلودگی زمین در سال‌های آتی تشکیل شده است. کشاورزان با فروش برق و از سرگیری کشاورزی سودی دوچندان می‌برند. همچنین در صورت حمایت دولت و پرداخت تعرفه، توربین‌های بادی هم می‌توانند قدم در این دهکده انرژی بگذارند. دانه‌های اولیه خردل و شبیه‌ آن در این زمین کاشته شدند زیرا محققین دریافته‌اند که این دانه‌ها قدرت بیش‌تری در جذب رادیواکتیو دارند و همچنین می‌توان از آن‌ها در تولید روغن‌های صنعتی و روانکار‌ها استفاده نمود.

 

به نقل از هاب، این دهکده همچنان می‌تواند منطقه فوکوشیما را در رسیدن به هدف سال ۲۰۴۰ یعنی ۱۰۰ درصد انرژی پاک یاری کند. سرمایه‌گذاران محلی تصمیم به ساخت بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی در مینامیسوما دارند اما این دهکده‌ها از نابودی زمین‌های عمده کشاورزی جلوگیری می‌کنند. یکی دیگر از اقدامات در راستای انرژی‌های پاک در فوکوشیما استفاده از توربین‌های معلق در ساحل اقیانوس می‌باشد. این پروژه می‌تواند محدوده‌ای را به توان ۱ گیگاوات برق مجهز نماید.

 

تولیدکنندگان محلی می‌خواهند تا سهم انرژی‌های نو را افزایش دهند اما این دولت ژاپن است که تصمیمی برای از رده خارج کردن سریع نیروگاه‌های عادی خود ندارد. ژاپن می‌خواهد به آهستگی راکتور‌های خود را دوباره به‌کار بیاندازد، در نتیجه تحلیلگران همچنان سهم کمی را از انرژی تجدید‌پذیر برای ژاپن در ۲۰ سال آینده متصور هستند.

 پایان پیام/.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;