جایگزینی کامل منابع تجدیدپذیر تا سال ۲۰۵۰

به گزارش تاسیسات نیوز، محققان دانشگاه استنفورد زیرساخت‌های لازم را برای تغییر نحوه تامین انرژی موردنیاز ۱۳۹ کشور تا سال ۲۰۵۰ میلادی از طریق باد و خورشید، معرفی کردند.




این نوع تغییرات در ساختار تولید انرژی به معنای کاهش جهانی مصرف به دلیل کارآیی الکتریسیته حاصل از منابع پاک و تجدیدپذیر است و منجر به ایجاد ۲۴ هزار فرصت شغلی بلندمدت، کاهش سالانه ۴ تا ۷ میلیون مورد مرگ ناشی از آلودگی هوا، تثبیت قیمت انرژی و صرفه جویی سالانه بیش از ۲۰ تریلیون دلار از هزینه‌های مربوط به تغییرات آب و هوا و سلامتی می‌شود.

 

 

 

این گزارش منابع تجدیدپذیر انرژی را که در اختیار ۱۳۹ کشور جهان قرار دارد و همچنین تعداد ژنراتورهای آبی، بادی و خورشیدی موردنیاز برای جایگزینی ۸۰ درصد از منابع فعلی با منابع تجدیدپذیر تا سال ۲۰۳۰ میلادی و جایگزینی ۱۰۰ درصدی منابع تا سال ۲۰۵۰ میلادی را شناسایی و معرفی کرده است.

 

 

 

محققان برای انجام این تحقیقات عواملی شامل الکتریسیته، حمل و نقل، گرمایش و سرمایش، صنایع و کشاورزی، جنگل‌ها و منابع آبی هر کشور را مورد بررسی قرار دادند.

 

 

 

بر اساس این تحقیقات کشورهایی مانند آمریکا، چین و اتحادیه اروپا که در آن‌ها نسبت زمین به جمعیت زیاد است، در مقایسه با سایرین، به سادگی می‌توانند ۱۰۰ درصد انرژی موردنیاز خود را از باد، آب و خورشید تامین کنند.کشورهای کوچک‌تر که جمعیت بالایی دارند و توسط اقیانوس احاطه شده‌اند، برای رسیدن به هدف، متحمل مشکلات بیشتری می‌شوند.

 

 

 

تفاوت این تحقیقات با سایر تحقیقات مشابه در این است که در آن تلاش شده علاوه بر منافع زیست محیطی تغییر ساختارهای تامین انرژی، به منافع اجتماعی و عمومی این کار از جمله ایجاد فرصت‌های شغلی و هزینه و فایده آن نیز توجه شده است.

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;