تولید برق 100 درصد قابل تجدید

به گزارش تاسیسات نیوز، سیستم تولید برق جهانی که به طور کامل مبتنی بر انرژی تجدیدپذیر است، دیگر یک چشم انداز دراز مدت نیست، بلکه یک واقعیت ملموس خواهد بود.


سال گذشته کاستاریکا رکورد خود را در خصوص انرژی های تجدید پذیر ثبت کرد.این کشور مرکزی امریکایی توانست 300 روز برق مصرفی خود را صرفا از انرژی های تجدید پذیر تولید کند.


پس از آن نروژ و ایسلند، کاستاریکا با دنبال کردن گام هایی که کشورهای ایسلند و نروژ برداشته اند ، نشان خواهند داد که چگونه یک کشور در حال ظهور می تواند در جایگزینی کامل یک سیستم الکتریکی بدون سوخت های فسیلی موفق باشد.


خوشبختانه، انرژی های تجدید پذیر به طور فزاینده ای در بازارهای نوظهور و در حال توسعه موفقیت آمیز بوده است، به طوری که می توان گفت، سال گذشته، آنها سرمایه گذاری های انرژی سبز را هدایت کردند.


چین در سال 2017 حدود 54 گیگاوات (GW) به ظرفیت خورشیدی خود اضافه کرد، چیزی معادل سه برابر بیشتر از هر کشور دیگری تا به امروز، که این امر، مجموع کل ظرفیت انرژی خورشیدی چین را به 120 گیگابایت می رساند.


دولت هند نیز اعلام کرد که پروژه های انرژی تجدید پذیر در حال گسترش جدی است، این کشور قصد دارد در سال 2022 معادل 200 گیگاوات (GW) ظرفیت جدید سبز به منابع خود بیافزاید.


بر اساس تحلیلگران مالی، تا سال 2020 انرژی های تجدید پذیر به ارزان ترین شکل تولید برق، تبدیل خواهند شد.


مطالعات نشان می دهد که 100٪ برق تجدید پذیر هزینه های مؤثرتری نسبت به سیستم موجود، ایجاد خواهد نمود.


تولید برق به صورت تجدید پذیر، کل تولید الکتریسیته (LCOE) در سطح جهانی را تا سال 2050 به 52 € / MWh (مگاوات ساعت) کاهش خواهد دهد (از جمله محدودیت، ذخیره سازی و برخی هزینه های شبکه) که این میزان در مقایسه با سال 2015، (معادل کاهش 70 € / MWh) رقمی قابل توجه است.


با توجه به آن که هزینه های انرژی خورشیدی PV و ذخیره باتری به سرعت در حال کاهش هستند، پیش بینی می شود این انرژی به طور فزاینده ای جایگزین سیستم تولید برق بشود، بنابراین برآورد می شود، درسال 2050، انرژی خورشیدی به میزان 69٪، انرژی باد 18٪، انرژی برق آبی 8٪ و انرژی زیستی 2٪ از مجموع برق تولید شده را به خود اختصاص بدهد.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;