تشکیل ستادهای مدیریت بحران برای مقابله با تنش آبی
به گزارش تاسیسات نیوز، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه ۲۸۹ شهر کشور در معرض تنش آبی قرار دارند از تشکیل ستادهای مدیریت بحران در سطوح مختلف برای مقابله با تنش آبی خبر داد.
حمیدرضا جانباز با بیان اینکه برای به حداقل رساندن اثرات خشکسالی در حوزه تامین و توزیع آب ستادهای مدیریت بحران در سطوح مختلف بهطور جدی و هدفمند تشکیل شده است، گفت: این ستادها بهصورت مستمر به برنامهریزی و اجرای پروژهای اضطراری تامین آب در محورهای مدیریت تقاضا و مصرف آب، افزایش ظرفیت تامین و انتقال آب، بهبود کیفیت آب شرب و فرهنگسازی در مصرف بهینه آب میپردازد.
وی افزود: در این ستادها که بهصورت بسیار منظم و منسجم تشکیل میشود، برنامهریزیها برای مقابله با تنش آبی به نحوی صورت میپذیرد که نیاز آبی و پروژههای اضطراری تامین و توزیع آب برای حداقل دو سال مشخص و اجرا شده و ضمن اجرای این پروژههای اضطراری، با اجرای پروژههای میانمدت و درازمدت، تنش آب شرب به حداقل رسیده و امکان ارائه خدمات آبرسانی پایدار فراهم میشود.
جانباز با اشاره به اینکه متاسفانه طی سالیان اخیر شاهد بروز خشکسالیهای متوالی در سطح کشور بودهایم، تاکید کرد: در تابستان امسال 289 شهر کشور در معرض تنش آبی قرار داشتند که با اجرای پروژههای مقابله با خشکسالی و همکاری مشترکان توانستهایم با حداقل مشکل از پیک مصرف آب عبور کنیم.
فارس افزود، وی با اشاره به اینکه تنش آبی به آن معنی است که ظرفیت تامین آب و میزان نیاز آبی در نقطه سربه سر قرار میگرفت، ادامه داد: هر ساله به دلیل رشد جمعیت، افزایش تعداد انشعابات آب و توسعه شهرها، نیاز به تامین آب شرب افزایش مییابد، بنابراین افزایش سالانه تقاضای آب شرب به میزان دو تا سه درصد مورد انتظار است.
به گفته وی، در بخش روستایی نیز با اجرای طرح ملی مجتمعهای آبرسانی روستایی، تعداد روستاهایی که با تانکرهای آبرسانی سیار تامین آب میشوند، از شش هزار و 11 روستا به پنج هزار و 382 روستا کاهش یافته است.
انتهای خبر