افزایش ظرفیت شبکه برقی برای تحقق برنامهها
به گزارش تاسیسات نیوز، طبق گفته کارشناسان، برای تحقق برنامههای اقتصاد مقاومتی باید به سمت تولید بیشتر حرکت کنیم و در این خصوص نیز باید ظرفیت شبکه برقی کشور در ۲۰ سال آینده به ۲۰۰ هزار مگاوات برسد. از برنامههای طولانی مدت که بگذریم این سوال مطرح میشود که آیا در شرایط کنونی شبکه برق کشور میتواند پاسخگوی نیاز صنایع کشور باشد؟
واقعی شدن قیمت برق این امکان را بهوجود میآورد تا با صرفهجوییهایی که صورت میگیرد بخشی از مشکل کمبود برق جبران شود. از سوی دیگر وزارت نیرو نیز باید از ظرفیتهای خود بهطور کامل استفاده کند تا بتوان از این مشکل عبور کرد.
نوسازی شبکه برقی کشور یکی دیگر از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. جلوگیری از هدررفت انرژی میتواند بخشی از کمبود برق را جبران کند؛ چراکه در برخی از مناطق با هدررفت ۳۳ درصدی مواجهیم و بازگرداندن این تلفات به شبکه میتواند بخشی از این کمبود را جبران کند.
بهعلاوه نباید از کمکهای صندوق توسعه ملی برای توسعه شبکه برقی کشور بگذریم. با گرفتن تسهیلات از صندوق توسعه ملی امکان راهاندازی نیروگاههای کوچک به وجود میآید و با ورود این نیروگاهها به شبکه میتوان به بخشی از نیاز برق پاسخ داد. مشکل صنعت فولاد ایران با صنعت برق دقیقا چیست؟
این سوال را ابتدا با مدیران فولادی مطرح کردیم و سپس پاسخ یکی از مدیران برق کشور را شنیدیم:
انتهای خبر