افزایش تولید برق در خوزستان

به گزارش تاسیسات نیوز، معاون وزیر نیرو گفت: عملیات اجرایی پست برق 132 کیلوولت کوی ملت اهواز آغاز شد و بر اساس برنامه‏ ریزی‏ ها، اجرای این پست و خطوط ارتباطی منتهی به این ایستگاه برق تا قبل از ورود به تابستان سال 96 تکمیل و مورد افتتاح رسمی قرار می‏گیرد.





هوشنگ فلاحتیان با حضور در محل احداث این طرح اظهار کرد: این پست وظیفه تامین نیروی برق کوی ملت و مناطق پیرامون آن را بر عهده خواهد داشت.





وی تصریح کرد: به شهروندان اهوازی این تعهد را می‏دهیم که از برق پایدار و مناسب‏تری برخوردار شوند و به‌منظور ایجاد اشتغال و ارائه خدمات در سایر فعالیت‏ها در شهر زمینه لازم از نظر تامین انرژی برق فراهم خواهد شد.





وی اعلام کرد: همزمان در کنار عملیات اجرایی این ایستگاه، عملیات اجرایی 56 کیلومتر مدار خط 132 کیلوولت برای تکمیل رینگ خط فوق توزیع شهرستان اهواز کلید خواهد خورد.





فلاحتیان در ادامه با اشاره به اینکه سعی ما بر این است تا این خط را تا سال 97 تکمیل و افتتاح کنیم، افزود: با اتمام خط یادشده قطعا میزان پایداری شبکه برق افزایش خواهد یافت و با اجرای طرح‌های توسعه در زمینه‏های مختلف در کلان‏شهر اهواز خواهیم توانست برق موردنیاز سال‌های آینده شهرستان را به نحواحسن تامین کنیم.





وی در زمینه طرح‌های در حال اجرا در خوزستان گفت: در صنعت برق و در حوزه وزارت نیرو همه امکاناتمان را بسیج کرده‌ایم و تا قبل از پایان سال حداقل یک‏هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق در استان اضافه می‌شود.





فلاحتیان تصریح کرد: این یک‏هزار مگاوات برق تولیدی شامل نیروگاه 648 مگاواتی ماهشهر است که با سرمایه‏گذاری 1200 میلیارد تومان در حال اجرا است و قبل از 22 بهمن یا حداکثر تا پایان سال رسما افتتاح خواهد شد و با ورود این نیروگاه که بخشی از آن را نیز آماده کرده‏ایم، ظرفیت نیروگاه‏‏های استان 648 مگاوات افزایش خواهد یافت.





وی اضافه کرد: در کنار طرح نیروگاه ماهشهر، نیروگاه 500 مگاواتی بهبهان تا پایان سال آماده بهره‏برداری رسمی خواهد شد که اکنون راه‏اندازی آزمایشی آن انجام شده است، از این‌رو با این دو طرح عظیم بر ظرفیت تولید برق خوزستان افزوده خواهد شد.






فلاحتیان با اشاره به توسعه و ایجاد انرژی‏های تجدید‏پذیر در خوزستان اظهار کرد: خوشبختانه سرمایه‏گذاران داخلی و خارجی متعددی به‌منظور سرمایه‏گذاری در ساخت نیروگاه‏های خورشیدی و بادی مراجعه کرده‌اند و مذاکرات با آنها انجام خواهد شد و امیدوار هستیم تا قبل از پایان سال بتوانیم قراردادهایی را با آنها به‌منظور تامین بخشی از نیاز استان از طریق نیروگاه‏های خورشیدی و بادی به انعقاد برسانیم.





استاندار خوزستان نیز در ادامه گفت: طی مذاکرات با معاون وزارت نیرو از وی درخواست شده است برای تبدیل پست‏های موقت به ثابت تدابیری اتخاذ شود تا این تعداد به صفر کاهش یابد.





غلامرضا شریعتی گفت: مجوز ساخت چند نیروگاه در استان صادر شده است که شامل فاز دوم نیروگاه برقابی دز است، همچنین در اندیمشک، دزفول، امیدیه و آبادان و همین‏طور اگر امکان داشته باشد با صدور مجوز برای گروه سرمایه‏گذار خارجی در حمیدیه می‏توانیم تولید برق که یک صنعت پایه به‌شمار می‏رود را افزایش داده و موجبات رشد و توسعه کشور و تولید و صادرات برق را فراهم آوریم.





استاندار خوزستان تصریح کرد: به لحاظ اینکه خوزستان به علت حضور صنایع بزرگ و اقلیم خاص خود یکی از پرمصرف‏ترین استان‏ها در انرژی برق است، از این‌رو پایداری برق در استان از اهمیت بالایی برخوردار است.





وی افزود: با توجه به اینکه اکنون 70 پست برق غیرثابت (موقت) داریم و این موضوع به ناپایداری برق منطقه در استان منجر می‏شود، طی مذاکرات با معاون وزارت نیرو از وی درخواست شده است با توجه به نیاز و مصرف بالای استان در این‌باره تدبیری اتخاذ شود تا این تعداد پست برق غیرثابت به صفر کاهش یابد.





شریعتی گفت: معاون وزارت نیرو در سفر خود به خوزستان متعهد شده است پس از تامین اعتبارات از طریق فاینانس 2 میلیارد دلاری که در اختیار دارند، خوزستان را در اولویت قرار داده و میزان پست‏های برق غیرثابت را که اعتباری نزدیک به یک‌هزار میلیارد تومان را شامل خواهد شد، در یک برنامه زمان‏بندی چند ساله به حداقل برساند.





منبع: دنیای اقتصاد







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;