اختراع میله تعادل هیدرو پنوماتیکی

اختراع میله تعادل هیدرو پنوماتیکی

اختراع میله تعادل هیدرو پنوماتیکی کارآموز مرکز شهید بهشتی زنجان گواهی ثبت اختراع دریافت کرد

 

 

 

 

به گزارش تاسیسات نیوز، حسین محمدی کارآموز آموزش فنی و حرفه‌ای مرکز شهید بهشتی زنجان با اختراع میله تعادل هیدرو پنوماتیکی که خودرو را قادر می‌سازد با سه چرخ حرکت کند گواهی ثبت اختراع دریافت کرد.

 

کارآموز فنی و حرفه‌ای مرکز شهید بهشتی زنجان درباره توضیح اختراع خود اظهار داشت: در سیستم طرح پیشنهادی همانند زانتیا فنرها حذف شده و به جای فنرها از گوی هیدروپنوماتیکی استفاده شده است.

 

حسین محمدی ادامه داد: در این سیستم می‌توان ارتفاع اتومبیل را با شرایط جاده سازگار کرده و ارتفاع اتومبیل را بالا و پایین کرد.

 

وی تصریح کرد: همچنین در این سیستم میله ضد غلتش به کلی حذف شده و اعمال نیرو از چرخ‌های راست به چپ و از چپ به راست به وسیله همین کمک‌های جدید توسط انتقال روغن زیر پیستون به بالای پیستون کمک مقابل انجام می‌پذیرد.

 

این مخترع زنجانی خاطر نشان کرد: دو نقش مهمی که کمک‌های جدید همزمان در اتومبیل ایفا می‌کند این است که اولا ارتعاشات و نوسانات جاده و دست اندازها را خنثی می‌کند و دوم اینکه نیروی وارده به چرخ‌های چپ را به راست و راست را به چپ منتقل می‌کند که موجب حفظ تعادل و حرکت کردن خودرو در پیچ‌ها به صورت مستقیم و تراز می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین ویژگی و برتری این طرح نسبت به سیستم‌هایی که تعادل 50 به 50 را به وجود می‌آورد این است که ارتباطی با موتور اتومبیل ندارد، گفت: این طرح تنها با استفاده از نیروی گریز از مرکز تعادل اتومبیل را در هر شرایطی حفظ می‌کند.

 

محمدی با اشاره به اینکه ساخت نمونه نیمه صنعتی این طرح و نصب این سیستم بر روی خودرو  انجام گرفته است، متذکر شد: طی آزمایش‌هایی که در شرایط مختلف رانندگی همچون دست اندازها، حرکات اسلالوم و گذر از پیچ‌های تند به خوبی تعادل خودرو حفظ شده و امکان اجرای عملی طرح به وضوح آشکار شده است.

 

وی بیان کرد: طی بررسی‌های به عمل آمده طرح نمونه مشابه خارجی و داخلی نداشته و تعادل ایجاد شده در این سیستم تعلیق به 100 در 100 رسیده و امکان واژگونی در شرایط سخت رانندگی در اتومبیل‌ها نیز به صفر خواهد رسید.

 

کارآموز فنی و حرفه‌ای مرکز شهید بهشتی زنجان در این نوع میله تعادل به واقع می‌توان ادعا کرد که کارایی بهتر و قیمت تمام شده مناسب‌تری هم برای تولید کننده و هم برای مصرف کننده نسبت به انواع میله تعادل‌هایی که توضیح داده شد خواهد داشت، متذکر شد: همچنین از نظر حجم و جاگیری نیز فضای زیادی را اشغال نمی‌کند و با تولید انبوه خود می‌تواند یکی از ارزآورترین محصولات برای کشورمان و صنعت اتومبیل تبدیل شود.

 

گفتنی است،طرح میله تعادل هیدرو پنوماتیکی کارآموز زنجانی با شماره دفتر ثبت اختراع 69143 در تاریخ 17 اسفند ماه سال 89 به ثبت رسیده است.

پایان پیام/.

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;