آخرین وضعیت ظرفیت نیروگاه ها

به گزارش تاسیسات نیوز، هوشنگ فلاحتيان معاون برق و انرژي وزير نيرو در مراسم افتتاحيه پنجمين كنفرانس و نمايشگاه ايتك با بيان اينكه ظرفيت اسمي نصب شده نيروگاهي ايران به عدد ۷۴ هزار مگاوات رسيده است گفت: از اين مقدار ۲۱.۵ درصد مربوط به نيروگاه بخاري ۳۵ درصد نيروگاه گازي و ۲۵ درصد نيروگاه سيكل تركيبي و ۱۵.۲ درصد نيروگاه برق آبي و مابقي مربوط به نيروگاه اتمي، ديزلي، تجديدپذير و توليد پراكنده است.




وي با اشاره به اينكه طي ۱۰ سال گذشته ظرفيت نيروگاه‌ها دو برابر شده است گفت: ظرفيت قبلي ۳۷ مگاوات بوده كه طي ۱۰ سال كه بيش از ۳۶ هزار مگاوات ظرفيت نيروگاهي جديد افزايش يافته است .

 

 

 

معاون برق و انرژي وزير نيرو با اشاره به اينكه مصرف برق كشور نيز طي ۱۰ سال گذشته دو برابر شده است، گفت: مصرف برق ايران طي اين مدت از ۱۲۵ ميليارد كيلووات ساعت به ۲۲۰ ميليارد كيلووات ساعت در انتهاي سال ۹۳ رسيده و امسال هم از ۲۳۰ ميليارد كيلووات ساعت خواهد گذشت.

 

 

 

فلاحتيان اظهار داشت: حدود ۶۰ درصد برق كشور توسط نيروگاه خصوصي تأمين مي‌شود.

 

 

معاون برق و انرژي وزير نيرو با اشاره به اينكه حداكثر نياز در تابستان ۹۴، ۵۰ هزار و ۱۷۷ مگاوات بوده كه در طول سال‌هاي گذشته سالانه شش درصد رشد داشته است، گفت: تعداد مشتركين برق طي ۱۰ سال از ۱۹ ميليون به ۳۳ ميليون مشترك برق رسيده يعني در اين مدت ۱۴ ميليون مشترك به اين تعداد افزوده شده است.

 

 

 

وي ادامه داد: تأمين برق كشور ۹۹.۹ است و تمام روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار، اكثر روستاهاي بالاي ۱۰ خانوار و كليه مشتركان در شهرها همينك از نعمت برق برخوردار هستند.

 

 

فلاحتيان اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه كشور ما بايد بتواند در حيطه ۵ سال آينده ۲۶ هزار مگاوات نيروگاه جديد را احداث كند.

 

 

وي در ادامه افزود: با توجه به اينكه بايد طي سال‌هاي آينده به استفاده از منابع تجديدپذير روي بياوريم به علت مسائل ناشي از اقتصاد نفت بنابراين تلاش ما بر آن است كه طي سال‌هاي آينده سالانه ۱۰۰ مگاوات نيروگاه تجديدپذير احداث كنيم.

 

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;