صرفه‌جویی آب با تولید برق از محل تجدیدپذیرها

میزان تولید برق از محل انرژی‌های نو از تیرماه سال ۸۸ تا انتهای دی‌ماه سال جاری حدود دو میلیارد و ۷۵۱ میلیون کیلووات ساعت برق بوده که باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.

به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، از تیرماه سال ۸۸ تا انتهای دی‌ماه سال جاری حدود دو میلیارد و ۷۵۱ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژی‌های نو تولید شده که این میزان باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.

بنابراین گزارش،از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا پایان دی‌ماه سال ۹۷، دو میلیارد و ۷۵۱ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود یک میلیون و ۸۹۸ هزار تن گاز گلخانه‌ای بکاهد.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۷۸۱ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.

این میزان تولید انرژی‌های نو باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتری مصرف آب در سال‌های اخیر شده است که سهم دی‌ماه به تنهایی حدود ۱۴ میلیون لیتر بوده است.

هم‌اکنون ۴۴۵ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۶۸۰ مگاوات رسیده است.

همچنین تاکنون ۹۸ نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و ۴۵ نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.

براساس این گزارش، انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۳ هزار و ۶۸۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۱۰۱ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که ۴۲ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، ۴۱ درصد از نوع بادی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.

منبع پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;