سیستم گرمایشی مدارس استانداردسازی می شوند

به گزارش تاسیسات نیوز، مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی در خصوص استفاده از مدارس کانکسی گفت: استفاده از کانکس اجتناب‌ناپذیر است. در مناطق صعب العبور با توجه به اینکه ما شاید حدود ۴ یا ۵ نفر دانش‌آموز داشته باشیم بهترین راه همین کلاس‌های سیار است. این کلاس‌های سیار که مشابه کانکس‌ها هستند شرایط یک مدرسه را دارند.
جاسم حسین‌پور، امروز، ۲۲ شهریور ماه در نشست خبری پروژه مهر (طرح ملی بازگشایی مدارس) که در محل اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، عنوان کرد: اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان متولی ایجاد فضا و تجهیزات مدارس در استان است،.
وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در بخش عمرانی تصریح کرد: ما فقط در مناسبت اول مهر امسال ۲۳۵ پروژه با هزار و ۱۰۰ کلاس درس و با زیربنای ۱۱۱ هزار و ۵۳۷ متر مربع تقدیم دانش‌آموزان خواهیم کرد. در همین راستا ۲۲۰  میلیارد تومان تجهیزات کلاسی به ویژه تجهیزات هنرستانی تهیه شده که بخشی از آن توزیع و بخش عمده دیگر از این تجهیزات تحویل هنرستان‌های استان خواهد شد.
استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی ۲ هزار کلاس درس
مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی ادامه داد: ما در ایام اخیر ۵۵۰ هزار متر مربع ایزوگام سقف فضاها و ۲۵۰ هزار متر مربع آسفالت محوطه داشته‌ایم. همچنین به منظور رفع مشکلات بهداشتی و رفع مشکلات دانش‌آموزان مختلط ۱۰۰۰ چشمه سرویس را تهیه و تحویل مدارس داده‌ایم. علاوه بر آن سیستم‌های گرمایشی ۲ هزار کلاس درس استانداردسازی شد.
حسین‌پور با بیان اینکه تجمیع تمام ظرفیت‌های موجود و قرارگیری فضاهایی که باید از نهادهای دیگر در اختیار اموزش وپرورش قرار می‌گرفت از جمله موارد دیگری بود که پیگیری کردیم، افزود: ما با کمک های بنیاد برکت تمام مدارس کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز را جمع‌آوری و جایگزین کردیم. بنیاد علوی با توجه به مشکلات حاشیه شهر مشهد در ۱۲ مدرسه با ۱۵۰ کلاس درس و زیربنای ۹ هزار و ۲۵۰ متر مربع، مشارکت کردند که همه این پروژه‌ها شروع شده و برخی از آن‌ها مهر امسال در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت. همچنین ستاد بازآفرینی ۲ پروژه بزرگ را در منطقه التیمور و طرق آغاز کرده‌ است.
وی با اشاره به طرح شهید عجمیان که به منظور بهسازی و زیباسازی مدارس در حال انجام است، تصریح کرد: ما مشخصا مدارس را نقاشی خواهیم کرد و این کار در حال اجرا است. همچنین در سطح وسیع صندلی‌ها و تجهیزات از رده خارج شده  در قالب طرح شهید عجمیان جمع‌آوری و در حال مرمت هستند.
مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی در خصوص معماری ایرانی اسلامی مدارس، گفت: ما امسال شاهد بهره‌برداری از مدرسه حیات طیبه که مزین به نام شهید سردار سلیمانی در ناحیه ۵ است، هستیم. این مدرسه دارای ۵۳ کلاس درس و ۱۵هزار متر مربع زیربنا است. تعداد زیادی از شاخص‌های معماری ایرانی، سنتی و اسلامی در این پروژه مشاهده می‌شود. در این پروژه حیاط های داخلی برای استفاده دانش‌آموزان دختر، آبنما، رواق، مسجد، شاخص‌های مدیریت سبز برای بهینه‌سازی مصرف انرژی، آجرکاری، کاشی‌های سنتی و سایر شاخص‌های معماری اسلامی و ایرانی در این پروژه مشهود است.
حسین‌پور ادامه داد: پروژه دیگری که به همین منظور طراحی شده و در دست اجراست در ناحیه ۲ قرار دارد. قالب پروژه‌های ما نیز در حال حاضر دارای نمازخانه هستند و از آجرها و کاشی‌های متناسب با اقلیم منطقه و متناسب با معماری اسلامی و ایرانی استفاده می‌شود.
استفاده از مدارس کانکسی اجتناب‌ناپذیر است
وی در مورد پرسش‌های مطرح شده در خصوص استفاده از مدارس کانکسی، تشریح کرد: استفاده از کانکس اجتناب‌ناپذیر است. در مناطق صعب العبور با توجه به اینکه ما شاید حدود ۴ یا ۵ نفر دانش‌آموز داشته باشیم بهترین راه همین کلاس‌های سیار است. این کلاس‌های سیار که مشابه کانکس‌ها هستند شرایط یک مدرسه را دارند. استفاده از کانکس اجتناب ناپذیر است.
مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، در خصوص تعداد مدارسی که نیاز به بازسازی دارند، خاطر نشان کرد:  تعداد زیادی از مدارس استان نیاز به به روز شدن دارند. این به معنای آن نیست که این مدارس دارای استحکام نباشد اما تعداد ۱۷۰۰ مدرسه داریم که با تامین اعتبار و پیگیری‌ها این تعداد را با ضوابط و مقررات روز تطبیق بدهیم. ما تاکنون ۱۰۷۷ مدرسه با ۸ هزار و ۲۳۹ کلاس درس و ۹۵۴ هزار و ۲۰۰ متر مربع تخریب و بازسازی مدارس داشته‌ایم.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;