ارزان شدن خانه ها لوکس در سراشیبی قیمت جهانی مسکن

عوارض اقتصادی ماندگاری کرونا در جهان، بازار املاک کشورها را یکی پس از دیگری تحت تاثیر قرار داده است؛ به‌طوری‌که در آخرین نمونه شناسایی‌شده، باعث شیفت تقاضای مسکن در آمریکا شده است.
به گزارش تاسیسات نیوز؛ چهار دگرگونی کرونایی در بازار مسکن آمریکا به‌واسطه تغییر رفتار متقاضیان خرید و اجاره رخ داده است. از یکسو تقاضای سکونتی در شهرهای بزرگ رو به کاهش گذشته و از سوی دیگر سه دسته خانوار هر کدام با تاثیرپذیری متفاوت از تبعات کرونا، در اقدامی مشترک به سمت شهرهای حومه حرکت کرده‌اند. آینده شهرها با این تغییر،‌ متحول می‌شود.
دگرگونی‌های کرونایی در بازار مسکن که ابتدا در کشورهای اروپایی ظاهر شده بود به تدریج حوزه املاک غالب کشورها را فرا می‌گیرد. آخرین یافته‌ها درباره این رخداد، از تغییرات کاملا محسوس و پررنگ در بازار مسکن آمریکا حکایت دارد. گزارشی از نتایج مطالعاتی که «اکونومیست» درباره نوع واکنش بازار مسکن جهان به فراگیری کرونا انجام داده، حاکی است: در آمریکا که یکی از کشورهای کانونی «درگیر کرونا» -به لحاظ میزان ابتلا و مرگ و میر- نبض متغیرهای بازار مسکن با ۴ تغییر بزرگ همراه شده است.
در بازار مسکن آمریکا همچون اتفاقی که پیش‌تر گزارش‌های رسمی خبر از وقوع آن در بازارهای مسکن اروپا داده بودند، موجی از «مهاجرت خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی به حومه شهرها» شکل گرفته‌ است. ثروتمندان و میان‌درآمدها و حتی کم‌درآمدها هر کدام با یک «اثرپذیری متفاوت از عصر کرونا»، برای آینده سکونتی‌شان یک تصمیم مشترک گرفته‌اند و آن تغییر محل زندگی از شهرهای اصلی (مادر) به شهرهای پیرامونی (حومه یا همان شهرهای وابسته) است. دهک‌های پردرآمد و مرفه در آمریکا با هدف «خلاصی از مسائل زندگی در شهرهای شلوغ و پرجمعیت»، فرصت ناشی از «دورکاری» را به عاملی برای «انتخاب مناطق بیرونی» برای زندگی تبدیل کرده‌اند. خانوارهای متوسط نیز تحت‌تاثیر «کاهش درآمد و افزایش هزینه‌های مرتبط با رکود اقتصادی و کم‌کاری عصر کرونا»، به‌دنبال کاهش هزینه مسکن با هدف «پس‌انداز» هستند و آنها هم به سمت شهرهای حومه برای خرید یا اجاره آپارتمان حرکت کرده‌اند. کم‌درآمدها نیز ناگزیر به این کار شده‌اند.
منبع دنیای اقتصاد
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;