کاستی های نظام مهندسی با اصلاح قانون رفع می شود

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: قانون نظام مهندسی ساختمان نیازمند اصلاح و بازنگری با توجه به مقتضیات روز است.
به گزارش تاسیسات نیوز، مهرداد سلطانی، در آیین اعطای اعتبارنامه اعضای نهمین دوره هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان، اظهار کرد: هر یک از مهندسان به فراخور مسئولیت و نقشی که در نظام ساخت و ساز و کیفیت مهندسی استان بر عهده دارند و خدمات آن‌ها، جزو سرمایه‌های کشور محسوب می‌شوند.
وی با بیان اینکه اعضای حاضر در این جلسه نماینده بیش از ۶۰۰۰ مهندس در حوزه ساختمان هستند، عنوان کرد: استان زنجان در بخش کمیت در رشته‌های مختلف مهندسی ساختمان کمبود ندارد. همچنین به لحاظ کیفیت و مرتبه هم سرآمدان زیادی در حوزه مهندسی ساختمان داریم و باید از این ظرفیت برای توسعه ساخت و ساز استان زنجان استفاده کنیم.
این مسئول با بیان اینکه ساز و کارهای موجود نقص دارد و همه دغدغه‌های ما را برآورده نمی‌کنند، افزود: در این راستا باید قانون نظام مهندسی اصلاح شود و مسائل نظام مهندسی امروز متفاوت از دهه‌های گذشته است. هر اتفاق جدید یک امر کیفی محسوب می‌شود و ما به دنبال پوشش دادن کاستی‌های کمی هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با عنوان این مطلب که مسائل ساخت و ساز در سطح کشور و به تبع آن در استان زنجان از تب و تاب نیفتاده است، گفت: ما در حوزه ساخت و ساز هنوز به ثبات نرسیدیم ولی کشورهای توسعه یافته در حوزه ساخت و ساز به ثبات رسیدند.
وی از ساخت بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی توسط دولت در چهار سال آینده در این استان خبر داد و افزود: به همین تعداد هم واحد مسکونی توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود که در این میان باید به دنبال اصلاح کیفیت ساخت و سازها باشیم.
سلطانی با اشاره به اینکه ساخت و ساز وسیعی در سطح کشور و به تبع آن در استان زنجان طی هشت سال گذشته رخ داده است، تصریح کرد: ۵۰ درصد اقتصاد کشور در حوزه ساخت و ساز بوده و در حال حاضر هم همین طور است و در این میان تداوم این مسیر به بازنگری و اصلاح کیفی نیاز دارد.
رئیس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان نیز در این جلسه، جامعه مهندسان را پرچم‌داران نظام مهندسی و از سرمایه‌های بزرگ استان خواند و گفت: هر جامعه‌ای نقطه عطف تاریخی دارد و امروز نقطه عطف تاریخی برای جامعه مهندسی فرا رسیده است.
حسن مجتبی‌زاده بیان کرد: باید اصلاح قانون طوری پیش برود که صلاح جامعه و حقوق بهره‌برداران به عنوان اصلی‌ترین استفاده‌کنندگان از تولیدات صنعت ساختمان لحاظ و همین طور منافع مهندسان مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه موضوع صدور خدمات مهندسی باید استانداردسازی شود، ادامه داد: کشورهای همسایه به خدمات فنی و مهندسی نیاز دارند و در این میان صدور خدمات مهندسی بهترین ابزار برای اشتغال مهندسان است.
رئیس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان با بیان اینکه توسعه خدمات مهندسی در لایه‌های مختلف جامعه باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ارائه آموزش‌های با کیفیت به مهندسان به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و این نوع آموزش‌ها باید ارتقا یابد.
منبع ایسنا
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;