مسئولیت مهندس قابل واگذاری به غیر نیست

به گزارش تاسیسات نیوز، رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با تاکید بر جایگاه قانون در انجام وظایف حرفه ای خاطرنشان کرد: مسئولیت مهندسان قابل واگذاری به غیر نیست و در مواقع لزوم باید پاسخ گوی مسئولیت خود باشند.




به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان مازندران ، در جلسه هم اندیشی هیأت رئیسه گروه تخصصی معماری نظام مهندسی ساختمان مازندران با مهندسان معمار شهرهای گلوگاه ، بهشهر و نکا ، مهران فرصت با تاکید بر اینکه هیچ مسئولیتی توسط مهندسان قابل واگذاری نیست خاطرنشان کرد: زمانی که مهندس پایان کار را امضا می کند مسئولیت حرفه ای به عهده مهندس است و در مواقع لزوم باید پاسخ گوی مسئولیت خود باشد.نظارت ساختمان توامان است و از مرحله گود برداری تا پایان کار ساختمان، مهندس معمار باید نقش قانونی خود را ایفا کند.




رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به ابلاغ چک لیست های معماری اظهار داشت: این چک لیست ها توسط گروه تخصصی معماری و بر اساس قانون نظام مهندسی و مباحث مقررات ملی ساختمان تدوین شده است. با ابلاغ این چک لیست ها ، شاهد افزایش حساسیت در جامعه معماری در ارائه خدمات مهندسی هستیم که این حساسیت بیانگر موفقیت عملکرد گروه تخصصی است.




وی با اشاره به اهمیت مستند سازی در فرایند ارائه خدمات مهندسی افزود: با توجه به مسئولیت حقوقی مهندسان در انجام خدمات ، مستندسازی به منظور نظم بخشیدن به اطلاعات و بهره گیری از فرم ها و چک لیست های مصوب و ابلاغی در جهت قابلیت استناد بخشی ، حائز اهمیت است.در همین راستا چک لیست های نظارت، نیز تهیه و در دست بررسی می باشد.




فرصت با اشاره به نقش گروه های تخصصی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های سازمان گفت: گروه های تخصصی بازوی مشورتی هیأت مدیره در تصمیمات تخصصی هستند و نقش حمایتی خود را در جهت دفاع از حقوق مهندسان ایفا می کنند.




رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با بیان اینکه دوره های آموزشی مورد نیاز جامعه معماری توسط هیأت رئیسه گروه تخصصی به کمیته آموزش سازمان ارائه شد تصریح کرد: با انجام برنامه ریزی های آموزشی، دوره های آموزشی برگزار خواهد شد. دوره های آموزشی عمومی ” مباحث حقوقی در مهندسی ساختمان” و “نگارش در صنعت ساختمان” در تابستان سال جاری در چهار نقطه استان برگزار شد.




در ادامه این جلسه پرژک محمدپور رئیس گروه تخصصی معماری استان به ارائه گزارشی از عملکرد گروه تخصصی معماری در سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات انجام شده تنظیم چک لیست های طراحی و کنترل نظارت بود که بر مبنای آخرین تغییرات اعمال شده در مباحث مقررات ملی و همچنین ضوابط مربوط به طراحی برای معلولان تنظیم شد .




وی افزود: چک لیست های کنترل نظارت به عنوان مجموعه ای برگرفته از مباحث مقررات ملی در بخش های مختلف ایمنی ، اجرایی و وظایف ناظر معماری تنظیم شد.




محمدپور بیان داشت: یکی از مهمترین اقدامات انجام شده توسط گروه تخصصی معماری استان مازندران بازبینی نوع بندی شهرهای استان برای ارایه خدمات طراحی و نظارت معماری بود و اخرین تغییرات جهت انجام خدمات مهندسی به دفاتر ابلاغ شد.

 

 

 

رئیس گروه تخصصی معماری استان ،برگزاری جلسات مختلف با گروههای مختلف تخصصی شهرهای استان، برگزاری جلسات هم اندیشی با دانشگاهیان در خصوص حل مسایل و مشکلات حوزه معماری استان، برگزاری جلسات در کارگروه های مختلف را از مهمترین اقدامات انجام شده در گروه تخصصی معماری عنوان کرد.




در ادامه این جلسه هریک از اعضای گروه تخصصی به سوالات حاضرین در حوزه های مختلف حرفه ای پاسخ دادند.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;