ظرفیت‌های تولید نیازمند توجه بیشتر

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از روزنامه دنياي‌اقتصاد، نماينده ولي فقيه و امام جمعه كرمانشاه از شركت مجتمع جهان فولاد غرب و مجتمع ذوب‌آهن بیستون دیدن کرد.در اين ديدار آيت‌الله علما گفت: موفقيت اين چنين مجموعه‌اي مرهون مديريت صحيح مديران و همت والاي كاركنان و كارگران آنان است.

 وي يكي از عوامل موفقيت اين مجموعه را صميميت بين كاركنان آن دانست و افزود: در شرايط كنوني مديريت ابتكاري راهگشاي بسياري از كارخانجات خواهد بود تا بتوانند در بحث توليد و صادرات موفق عمل کنند كه خوشبختانه شركت مجتمع جهان فولاد غرب به اين مهم دست يافته است.در ادامه مدیرعامل مجتمع ذوب‌آهن بیستون گفت: در شرایط فعلی با وجود مسائل و مشکلات در اقتصاد کشور ما که بخش عمده آن از دولت پیشین بجا مانده، پرداختن به تولید و سرمایه‌گذاری و افزایش تولید داخلی از جانب اکثر قریب به اتفاق صاحب‌نظران و مسوولان به‌عنوان یک ضرورت مطرح شده است. طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و پیروی از الگوی مصرف متناسب با شرایط موجود و تلاش درخصوص بی‌نیاز نمودن کشور از واردات، بخشی از راهکارهای معرفی شده برای بهبود فضای کسب‌وکار و شکستن فضای تورم رکودی است. پرداختن به مقوله تولید نیاز به سرمایه دارد و تامین این سرمایه براساس تجارب گذشته به‌عهده بانک‌ها و موسسات مالی است. جهاندار شکری فعال کردن ظرفیت‌های خالی در موسسات تولیدی، تاسیس واحدهای جدید تولیدی و تدوین برنامه مناسب برای توسعه صنعت و کشاورزی و ارائه خدمات را صرفا با تقویت بنیه مالی فعالان این عرصه‌ها میسر دانست و تاكيد كرد: به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر صنایع داخلی با 35 درصد ظرفیت کار می‌کنند و سهم صنعت و معدن از تسهیلات بانکی در سال گذشته تنها 29 درصد بوده است درحالی‌که نسبت به دوره ماقبل 10 درصد کاهش نشان می‌دهد. مدیرعامل مجتمع ذوب‌آهن بیستون گفت: بنابر فرمايشات مقام معظم رهبری كه به درستی هشدار داده‌اند اقتصاد و فرهنگ باید بیش از پیش مورد توجه متولیان فرهنگی و اقتصادی کشور قرار گیرد، متاسفانه بخشی از افراد جامعه دقیقا خلاف مصلحت عمل می‌کنند و آثار زیانبار و مخرب عملکرد این بخش به وضوح مشهود است.

جهاندار شکری تصريح كرد: در صنعت فولاد که یکی از سرمایه برترین صنایع به شمار می‌رود توجه جدی‌تر و نگاه ویژه ضرورت تام دارد. متاسفانه در سال‌های گذشته نه‌تنها سیستم بانکی موفق به ایجاد شرایط مساعد برای تولید نشد، بلکه اعمال بعضی سیاست‌ها، موجب تضعیف تولیدکنندگان نیز شد.وي خاطرنشان كرد: افزایش نرخ ارز و تکلیف دولت با صدور بخشنامه غیرکارشناسی و خلق‌الساعه و چند نرخی شدن ارز و ابداع روش‌های نامتعارف در بازپرداخت اقساط بدهی‌های ارزی موجب شد که اندک توان صاحبان صنایع تحلیل رود و بانک‌ها نیز که گرفتار اقساط معوق تسهیلات اعطایی بودند بیشتر و بیشتر با مشکل مواجه شدند، البته اخیرا روزنه امیدی از فرمایشات ریاست‌جمهوری و وزیر صنعت و معدن و تجارت در این باب به چشم می‌خورد که امیدواریم جدی باشد. مدیرعامل مجتمع ذوب‌آهن بیستون تاكيد كرد: تصمیم‌گیران بخش اقتصادی و بانکی کشور مسلما با درایت به حل و فصل این‌گونه مسائل خواهند پرداخت و متولیان امور در دولت محترم، هیات امنای صندوق توسعه ملی، ریاست بانک مرکزی و مدیران بانک‌های عامل به‌طور قطع با بدهکاران ارزی برای بازپرداخت اقساط معوقه تسهیلات استفاده شده همکاری خواهند نمود و آنان را برای بهبود شرایط حاکم برفضای کسب‌وکارشان یاری خواهند کرد. جهاندار شکری گفت: بین صاحبان صنایع فولاد نیز هستند گروهي که از تسهیلات ارزی استفاده کرده و اکنون برای بازپرداخت اقساط نیازمند مساعدت دولت هستند. صاحبان صنایع فولاد و سایر دست‌اندرکاران امور تولیدی اعم از کشاورزی و صنعت از بانک‌ها و مدیران مجرب و متعهدشان انتظار دارند که به واحدهای تولیدی یاری رسانند تا 65 درصد ظرفیت غیرفعال را راه‌اندازی کرده و با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری به سمت اصلاح امور پیش روند.  وي افزود: بديهي است که برای معکوس کردن روند نزولی رشد صنعت و معدن بايد علاوه‌بر استفاده از نیروی انسانی خلاق و مجرب و متعهد در زمینه تامین منابع مالی و اعطای تسهیلات بانکی نیز مساعدت‌های لازم با صاحبان صنایع فولاد به عمل آید.مدیرعامل مجتمع ذوب‌آهن بیستون عنوان كرد: تردید نیست که همه دولت‌ها در شرایط برخورد به معضلات اقتصادی راه‌حل‌های مناسب و عملی را تدوین و برنامه‌ریزی می‌کنند. مسلما ما توليدكنندگان هم برای رفع تنگناها وظیفه داریم همکاری لازم را اعمال کنیم.

 

 

 

انتهای پیام

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;