عضو ائتلاف بزرگ مهندسان استان قزوین گفت: توسعه کسب و کار مهندسان اصلیترین هدف ائتلاف است و باید راهکارهای جدیدی برای درآمد مهندسان ایجاد کنیم.
به گزارش تاسیسات نیوز؛ «فرشته محمدبیگی» عضو ائتلاف بزرگ مهندسان و هیات مدیره فعلی و کاندیدای نهمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین در رشته برق درخصوص مهمترین اهداف خود از حضور در نهمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان گفت: مشکلات معیشتی مهندسان اصلیترین موضوعی بود که باعث شد وارد عرصه انتخابات شوم.
وی افزود: گسترش کسب و کار مهندسان یکی از مهمترین برنامههایی است که درصورت انتخاب در هیات مدیره جدید به صورت جدی آن را پیگیری و راهکارهای جدیدی برای درآمد مهندسان ایجاد خواهیم کرد.
عضو ائتلاف بزرگ مهندسان انعقاد تفاهمنامه با مراجع دولتی، همکاری با سازمانهای مردم نهاد و ادارات را بستری جهت ایجاد شغلهای جدید برای اعضای سازمان عنوان کرد.
محمدبیگی با اشاره به اجرای بخشی از دستورالعمل های مقررات ملی ساختمان که باعث ایجاد درآمد برای مهندسان می شود، گفت: اجرایی کردن مباحث ۲۲گانه مقررات ملی ساختمان طبق قانون از جمله مبحث۱۵ مقررات ملی ساختمان تحت عنوان آسانسورها، مبحث۱۹ در حوزه انرژی و مبحث۲۲ در راستای نگهداری و افزایش طول عمر ساختمانها؛ بستر تازهای برای مهندسان است و باعث ایجاد درآمد میشود.
محمدبیگی ادامه داد: باتوجه به اینکه ISO ۵۰۰۰۱ یک استاندارد بین المللی جدید برای سیستم مدیریت انرژی است، بحث برچسب انرژی ساختمانها و معضل اصلی انرژی در کشور ما که هرروز پررنگ تر می شود، سازمانهای نظام مهندسی می توانند ضمن ارائه خدمات موثر؛ درآمدزایی هم داشته باشند.
عضو هیات مدیره فعلی سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین با اشاره به مهمترین اقدامات صورت گرفته در سه سال اخیر اظهارکرد: دستورالعملهایی در رشته تاسیسات برق در کل کشور از جمله تست و تحویل، بکارگیری صاعقهگیر، دستورالعمل اجرای فیبرنوری، دستورالعمل شیوه نامه مجریان ذیصلاح تاسیسات مکانیکی و برقی در شورای مرکزی تدوین شد. همچنین قیمتگذاری مجریان، افزایش تعرفه خدمات مهندسی و تدوین دستورالعملهای مرتبط با مبحث ایمنی هم از دیگر اقداماتی بود که در این دوره هیات مدیره انجام شد.
عضو ائتلاف بزرگ مهندسان خاطرنشان کرد: بحث مجریان ذیصلاح تاسیسات برقی و مکانیکی اصلیترین موضوعی بود که زیرساخت آن آماده و ساختارش شکل گرفت و طبق ماده۴ و۳۰و ۳۳ قانون نظام مهندسی الزام و اجبار آن نیز وجود دارد که نیمه تمام مانده و باید تکمیل شود.