اولین فرودگاه خورشیدی جهان

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از عصر ایران، اکنون که انرژی های خورشیدی میتواند جایگزین مناسبی برای تامین انرژی باشد هر کشوری میکوشد که از این انرژی در جایی استفاده کند.

اگر هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس که سفر به دور دنیا را هدف قرار داده است، شما را تحت تاثیر قرار داده، احتمالا شنیدن خبر تکمیل ساخت و ساز فرودگاهی خورشیدی در هند شما را شگفت زده می کند. پس از طی روند طولانی توسعه و ساخت و ساز، فرودگاه بین المللی کوچین هند در ایالت جنوبی کرالا عنوان نخستین فرودگاهی در جهان که به طور کامل از خورشید نیرو می گیرد را به خود اختصاص داده است.


اولین فرودگاه خورشیدی جهان


هند منزلگاه نخستین فرودگاه ۱۰۰درصد خورشیدی جهان

فرودگاه بین المللی کوچین از نظر نیرو به طور کامل خنثی است یعنی به میزان انرژی مصرف خود انرژی تولید می کند. با در نظر گرفتن این نکته که فرودگاه بین المللی کوچین یکی از بزرگ‌ترین و شلوغ‌ترین فرودگاه های هند است و ترمینال آن به تنهایی فضایی یک میلیون و ۵۰۰ هزار فوت مربعی را پوشش می دهد، اهمیت و ارزش این مساله بیش از پیش نمایان می شود.

به منظور تامین نیروی کافی برای فعالیت فرودگاه بین المللی کوچین، یک نیروگاه خورشیدی ۱۲ مگاوات پیک در محل فرودگاه ساخته شده که شامل ۴۶ هزار پنل خورشیدی می شود و ناحیه ای به وسعت ۴۵ جریب را پوشش داده است. این نیروگاه برای تولید روزانه ۵۰ هزار تا ۶۰ هزار واحد برق در نظر گرفته شده که نیروی مورد نیاز برای فعالیت های عادی فرودگاه محسوب می شود.

ساخت این نیروگاه خورشیدی عظیم یک شبه صورت نگرفته است. فرودگان کوچین روند گذار به انرژی های پاک را از سال ۲۰۱۳ آغاز کرد که در آن زمان آرایه ای کوچک از پنل های خورشیدی روی سقف ترمینال های این فرودگاه نصب شدند. با گسترش پنل های خورشیدی طی سال های بعد، این فرودگان ترکیبی از نیروی خورشیدی و شبکه برق سراسری را بکار گرفت و اکنون پس از تکمیل ساخت نیروگاه خورشیدی صد درصد نیروی مورد نیاز خود را از انرژی خورشیدی تامین می کند. فرودگاه بین المللی کوچین همچنان به شبکه سراسری برق متصل است تا در مواقع اضطراری و روزهای ابری خللی در فعالیت های آن ایجاد نشود.

پیش بینی تاثیر زیست محیطی استفاده از انرژی خورشیدی در این فرودگاه همچنان دشوار است اما تحلیلگران انتظار دارند نیروگاه خورشیدی طی ۲۵ سال آینده چیزی به ارزش در حدود ۳۰۰ هزار تن انتشار دی اکسید کربن در هند را کاهش دهد.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;