احداث نخستین نیروگاه بادی کشور
به گزارش تاسیسات نیوز، فرماندار شهرستان اسدآباد از در دست احداث بودن نخستین نیروگاه بادی کشور در این شهرستان خبرداد.
کریم حمیدوند سهشنبه 18 اردیبهشت در قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: نخستین نیروگاه بادی کشور در گردنه اسدآباد در زمینی به مساحت 2.5 هکتار توسط بخش خصوصی در دست احداث بوده که تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی میزان اعتبار این پروژه را 4 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بر اساس پیشبینیها ظرف 6 ماه آینده در آبانماه این پروژه به شبکه اتصال میشود و به بهرهبرداری خواهد رسید.
حمیدوند خاطرنشان کردا ین نیروگاه 10 مگاوات باد رایگان را تبدیل به انرژی میکند و هر مگاوات 130 میلیون تومان دارای درآمدزایی خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه راهآهن یکی از زیرساختهای اقتصاد مقاومتی بوده و در کاهش تصادفات و فرسوده شدن ناوگان از نقش موثری برخوردار است و فرصتی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل است، یادآورشد: در حال حاضر مجوز احداث راهآهن برای شهرستان اسدآباد از طریق راه آنتنی گرفته شده و در بودجه سالجاری دارای اعتبار ملی خواهد بود که نیاز است دستگاهها برای مکانیابی ایستگاهها همکاری لازم را داشته باشند.
این فرد مسئول اظهار کرد: باید با استفاده از طرحهای نوین که افراد باسواد و مغزهای متفکر و نخبه ارائه میدهند، برای اجرا به دنبال جذب و شناسایی سرمایهگذاران رفت و منتظر آمدن سرمایهگذار نماند .
حمیدوند با بیان اینکه امروز شهرستان اسدآباد به عنوان پایتخت تریلرها در کشور مطرح بوده و دارای بیش از 5 هزار تریلر و ماشین سنگین است، گفت: این امر برای شهرستان یک فرصت بوده و با انجام تمام کارهای جانبی آنان در شهرستان میتوان اشتغال پایدار را برای مردم منطقه فراهم کرد.
وی اضافه کرد: جذب سرمایهگذار در راستای تبدیل لاستیکهای فرسوده این شهرستان به بنزین با توجه به وجود آمار بالای ماشینهای سنگین میتواند یکی از جمله برنامههای درنظر گرفته شده در راستای اقتصاد مقاومتی باشد که نسبت به عملیاتی شدن آن اقدام کرد.
وی در ادامه با اشاره به اصل 44 واگذاری پروژه دولتی نیمهتمام به بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 14 هزار پروژه نیمهکاره در بخش دولتی کشور وجود دارد که در واگذاری این پروژهها به بخش خصوصی، استان همدان پیشرو بوده است.
فرماندار با بیان اینکه واگذاری پروژههای دولتی نیمهکاره به بخش خصوصی از فرسودگی پروژهها جلوگیری خواهد کرد، گفت: در سال پیشرو پروژههای نیمهکارهای که کمتر از 70 درصد پیشرفت فیزیکی باشند، در این شهرستان نیز به بخش خصوصی واگذار میشود و باید ادارات و دستگاههای ذیربط پروژه نسبت به این امر اقدام کرده و برنامه داشته باشند.
وی ادامه داد: در پروژههای بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی در دستورالعمل ابلاغی برای تکمیل طرح میتوان برای اعتبارات اقدام کرد.
حمیدوند با اشاره به پروژههای نیمهتمام استخر شنای آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان، تصریح کرد: با پیگیریهای نماینده شهرستان منبع اعتباری خوبی به این طرحها اختصاص یافته که بهزودی در هفته دولت سالجاری این پروژهها سرانجام پس از چندین سال به بهرهبرداری خواهند رسید.
انتهای خبر