آتشی که به دل ثروت ملی می افتد

 

یک کارشناس حوزه جنگلداری از رئیس جمهور منتخب خواست تا به موضوع آتش‌سوزی جنگل‌ها و پیشگیری از آن توجه داشته باشد.
به گزارش تاسیسات نیوز، امیرمسعود جلالی با اشاره به تغییرات اقلیمی گسترده در جهان و به تبع آن در کشور گفت: همچنان شاهد تبعات این معضل هستیم.
وی با انتقاد از عدم رجوع به دستاوردها و تجربیات قبلی و نیز بهره‌مندی از طرح‌های فاقد کارشناسی گفت: سازمان منابع طبیعی در گذشته فراز و نشیب‌هایی داشته و سعی شد در حد مقدورات و مطابق دستاوردهای جهانی درپی پیشگیری باشیم.
جلالی با بیان این که حریق نباید اتفاق افتد و اگر هم اتفاق افتاد باید در کوتاه‌ترین زمان مدیریت و اطفاء شود، گفت: نباید به سمت طرح‌های نمایشی حرکت کنیم.
مدیرکل پیشین دفتر حفاظت و مقابله با حریق جنگلداری با اشاره به طرح کاشت یک میلیارد درخت گفت: پتانسیل بزرگی را صرف این کار کرده و از داشته‌ها غافل شدیم و با نگاهی به آمار، تعداد حریق‌ها افزایش نیافته ولی مساحت سوخته شده دو و نیم برابر است.
وی گفت:‌از دولت آقای دکتر پزشکیان می‌خواهم در انتصاب مدیران سازمانی دقت نظر کافی داشته باشد، چرا که چون آسیب‌های بسیاری دیدیم که جبران ناپذیر است. شعارها در این زمینه غیر عملی است؛ خواست ما حفاظت از داشته‌های گران قدر است و رویکرد ما باید حفاظتی باشد.
این کارشناس حوزه جنگلداری که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، گفت:‌ آزمون و خطاهای غیر کارشناسی نباید منابع طبیعی را طعمه حریق کند. دستگاه‌های نظارتی باید دست به آسیب شناسی زده و نتیجه را در اختیار مدیران جدید بگذارند چون به واقع آتش‌سوزی‌ها کمر منابع طبیعی را شکسته است.
جلالی افزود: خواست ما مبنی بر حفاظت منابع طبیعی است تا از آن چه داریم نهایت حفاظت را داشته باشیم و از میراث آیندگان امانت داری کنیم. متاسفانه به سمت توسعه پایدار حرکت نکرده‌ایم و توسعه منابع طبیعی در حال حاضر ناپایدار است و لذا منابع طبیعی فدای کشاورزی و صنعت می‌شود.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;