عدم پذیرش مالیات و عوارض خرید بر اساس صورتحساب کاغذی از ابتدای دی ۱۴۰۴

به گزارش تاسیسات نیوز، بر اساس اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی کشور، از تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۱، مالیات و عوارض خرید مستند به صورتحساب‌های کاغذی مورد پذیرش نخواهد بود. از این تاریخ به بعد، صرفاً صورتحساب‌های الکترونیکی صادرشده از طریق سامانه مؤدیان معتبر بوده و مبنای محاسبه و پذیرش مالیاتی قرار می‌گیرد.

این تصمیم در راستای اجرای کامل قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اتخاذ شده و با هدف شفاف‌سازی مبادلات اقتصادی، کاهش فرار مالیاتی و تسهیل فرآیندهای حسابرسی مالی به اجرا درمی‌آید.

اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل در نامه ای به رئیس نظام مهندسی ساختمان تأکید کرد که مؤدیان باید نسبت به ثبت‌نام در سامانه مؤدیان و راه‌اندازی پایانه‌های فروشگاهی یا نرم‌افزارهای صدور صورتحساب الکترونیکی اقدام کنند تا مشمول جرایم قانونی نشوند.

به گفته کارشناسان، اجرای این طرح موجب افزایش دقت در ثبت معاملات، کاهش خطاهای مالی، و تسریع در فرآیند بازبینی حساب‌ها خواهد شد. همچنین با حذف صورتحساب‌های کاغذی، هزینه‌های چاپ و نگهداری اسناد مالی نیز کاهش می‌یابد.

سازمان امور مالیاتی کشور از کلیه فعالان اقتصادی خواسته است با آمادگی کامل، پیش از موعد مقرر به سامانه متصل شوند تا از بروز اختلال در روند فعالیت‌های مالی و حسابداری خود جلوگیری کنند.
مالیات

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;