پربازده ترین خانه خورشیدی جهان

به گزارش تاسیسات نیوز، امروزه از سلولهای خورشیدی برای تولید برق به روشی پاک و راه اندازی سیستم های مختلف در منازل استفاده می شود اما همزمان با توسعه این فناوری و افزایش بازده کاری آنها، برق بیشتری نسبت به استفاده های روزمره تولید می شود و حالا امکانی فراهم شده که بتوان از مازاد انرژی نیز استفاده کرد.

 

 

محققان خانه ای ساخته اند که نه تنها انرژی مورد نیاز خود را از خورشید تأمین می کند بلکه انرژی اضافی جذب شده را نیز به هیدروژن قابل ذخیره تبدیل می کند.


خانه خورشیدی

امروزه از سلولهای خورشیدی برای تولید برق به روشی پاک و راه اندازی سیستم های مختلف در منازل استفاده می شود اما همزمان با توسعه این فناوری و افزایش بازده کاری آنها، برق بیشتری نسبت به استفاده های روزمره تولید می شود و حالا امکانی فراهم شده که بتوان از مازاد انرژی نیز استفاده کرد.

 

 

 

 

این خانه که در تایلند ساخته شده انرژی مازاد را به هیدروژنی تبدیل می کند که می توان آن را برای مصارف دیگر ذخیره سازی کرد.

 

 

ساخت این خانه و چند خانه مشابه دیگر بر اساس پروژه ای موسوم به CNX Construction دنبال می شود. این خانه ها، نخستین سازه هایی در جهان هستند که سیستمها و تجهیزاتشان با استفاده از هیدروژن تولید شده از برق خورشیدی کار می کنند.

 

 

این خانه به صفحات خورشیدی ۱۱۴ کیلووات ساعتی مجهز است که روزانه ۴۴۱ کیلووات ساعت برق تولید می کنند. مازاد این انرژی در دو مخزن باتری اسیدی ذخیره سازی می شود.

 

 

در ادامه با انجام عمل الکترولیز، مقدار قابل توجهی هیدروژن تولید می شود که به راحتی می توان آن را ذخیره سازی کرد.

 

 

به عقیده محققانی که این نوآوری را ارایه کرده اند از هیدروژنی که بدین ترتیب تولید می شود می توان در شب هنگام برای فعال کرد سلولهای سوختی و تولید برق استفاده کرد.



شرکت ارایه دهنده این فناوری مدعی است که این روش، مؤثرترین و پاک ترین نمونه در نوع خود در دنیا به شمار می آید.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;