قیمت نهایی آب اعلام شد

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، طی روزهای اخیر و جلسات متعدد و بررسی های لازم قیمت تمام شده آب برای مشترکان اعلام شد.

این روزها اخبار مختلفی در خصوص قیمت تمام شده آب از سوی مسوولان وزارت نیرو اعلام می‌شود. به‌طوری‌که پس از آنکه معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو قیمت تمام شده هر‌متر‌مکعب آب را 1200 تومان اعلام کرد، روز گذشته معاون وزیر نیرو از رسیدن قیمت تمام شده آب در هر ‌متر‌مکعب به 2 هزار تومان با اجرای پروژه‌های آبی خبر داد.

 

معاون وزیر نیرو با اعلام این خبر گفت: با اجرای برخی پروژه‌های آبی کشور، قیمت تمام شده تولید هر ‌متر‌مکعب آب به ۲ هزارتومان می‌رسد.

 

به گفته رحیم میدانی، مهم‌ترین دلیلی که موجب به تعویق افتادن و طولانی شدن روند اجرای پروژه‌ها شده، مشکل تامین اعتبار مورد نیاز است که از اعتبارات دولتی تامین می‌شود.

 

وزارت نیرو در سطح کشور قراردادهای BOT و BOO موفقی با مجموع ارزش نزدیک به 4200 میلیارد تومان با بخش خصوصی بسته است.

 

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار کرد: پایین بودن نرخ فروش هر ‌متر‌مکعب آب در مقابل قیمت تمام‌شده بالای آن موجب شده که بنیه مالی شرکت‌های آب و فاضلاب ضعیف باشد.

 

میدانی اظهار کرد: اتکای وزارت نیرو در اجرای پروژه‌ها فقط به اعتبارات دولتی نیست و در جذب اعتبارات بخش خصوصی نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

 

با اجرای بخشی از پروژه‌های آبی کشور قیمت تمام شده هر ‌متر‌مکعب آب به ۲ هزار تومان و در صورتی که برخی به سراغ پروژه‌های نمک‌زدایی نیز بروند به ۳۰ هزار تومان بابت هر ‌متر‌مکعب می‌رسد، در حالی که قیمت عرضه هر‌متر‌مکعب آب به مصرف‌کنندگان در کشور نزدیک به ۳۰۰ تومان است.

تغییر اقلیم، کشور را تهدید می‌کند


معاون وزیر نیرو در ادامه گفت: شرایط اقلیمی کشور در معرض تهدید جدی قرار دارد.

 

میدانی با بیان اینکه رویکرد جدید وزارت نیرو مدیریت به‌هم پیوسته منابع آبی کشور است، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی کشورمان، در معرض تهدیدات جدی قرار داریم؛ بنابراین باید به تمامی لوازم و اصول مدیریتی منابع آب توجه داشته باشیم.

 

معاون وزیر نیرو اظهار کرد: با فعال شدن شورای عالی آب، شاهد تحولات بزرگی در بخش جامع آب کشور هستیم که از آن جمله می‌توان به توجه به مدیریت به‌هم پیوسته منابع آب کشور، مدیریت مصرف و تشکل حوضه‌های آبریز کارون و کارگروه احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد.

 

میدانی ادامه داد: خشکسالی ۱۵ سال اخیر و کاهش متوسط بارندگی سال آبی گذشته (۹3-۹4) به زیر ۲۰۰ میلی‌متر، تغییر رویکرد وزارت نیرو به مدیریت به‌هم پیوسته منابع آبی را ضروری کرده است.

 

وی سوق دادن فعالیت‌ها از مدیریت عرضه به مدیریت تقاضا، افزایش بهره‌وری آب و استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف را از دیگر موارد مورد توجه صنعت آب کشور عنوان کرد و از صنعتگران و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواست زمینه فعالیت‌های خود را در این راستا گسترش دهند.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;