۵ سال انتظار برای آب و برق یک روستا

به گزارش تاسیسات نیوز، پاس‌کاری ادارات مختلف برای تامین نیاز اساسی روستائیان سبب شده که اهالی شهرک جدید روستای کافتر ۵ سال منتظر آب و برق باشند.


امروزه بسیاری از کارشناسان اجتماعی بر این مسئله اذعان دارند که توسعه روستایی علاوه بر اینکه راهبردی برای بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی روستائیان است، سبب رونق اقتصادی در سطح ملی نیز می‌شود چراکه روستائیان نقش مهمی در تولید دارند.


در ایران توسعه روستاها پس از انقلاب اسلامی با سرعت چشمگیری همراه بوده است و تامین زیرساخت‌های روستایی سبب شده که تولید و کشاورزی در روستاها با رونقی مضاعف همراه باشد اما هنوز مشکلاتی بر سر راه توسعه روستاها وجود دارد.


آب و برق به شهرک جدید کافتر نرسید


روستای کافتر یکی از روستاهای شهرستان اقلید است که اهالی آن در کنار مشکلات ریز و درشتی که دارند، از یک مشکل اساسی رنج می‌برند که سبب شده توسعه روستا متوقف شود. در 5 سال گذشته شهرک جدیدی در کنار این روستا احداث شده، این شهرک در ظرف 5 سال گذشته از داشتن آب و برق بی‌نصیب مانده است.


مهران چشم خاور، دهیار روستای کافتر در گفت‌وگو با تسنیم این مشکل را یکی از اساسی‌ترین مشکلات مردم این روستا ذکر می‌کند. به گفته وی زمین‌های این شهرک 5 سال پیش از سوی بنیاد مسکن قطعه‌بندی و واگذار شده است اما پس از این مدت از نعمت آب و برق محروم است.


چشم خاور نبود آب را دلیل اصلی برای عدم اقدام روستائیان برای ساخت مسکن‌ در این شهرک ذکر می‌کند و می‌گوید: ادارات بنیاد مسکن و آبفای روستایی اقلید هر یک تامین آب را به دیگری واگذار می‌کند و این میان مردم دچار سرگردانی شدند.


به گفته وی در این شهرک 100 خانوار می‌توانند مستقر شوند اما به دلیل مشکلات موجود مردم نتوانستند برای ساخت مسکن اقدام کنند. چشم‌خاور معتقد است که با تامین آب و برق روستای کافتر گسترش یافته و احداث شهرک‌ها اصولا برای توسعه روستا بوده است.


حل مشکل با همکاری مردم


صالح مشتاقی لاری، فرماندار اقلید درباره این مشکل به خبرنگار تسنیم چنین می‌گوید: زمین‌هایی که بنیاد مسکن در چند سال گذشته واگذار کرده، تنها قیمت زمین محاسبه شده و مسئولان وقت بنیاد هزینه‌های جانبی مثل آب و برق را در نظر نگرفتند و این امر سبب شده که مشکلاتی امروز برای مردم به وجود آید.


به گفته وی اکنون برای حل مشکل باید هزینه‌ای تحت عنوان آماده‌سازی برای تامین آب و برق از سوی مردم پرداخت شود تا اداره آبفا یا بنیاد مسکن برای تامین آب اقدام کنند.


فرماندار اقلید ضمن اینکه به مردم پیشنهاد می‌کند برای دریافت اطلاعات برای حل مشکل به بنیاد مسکن مراجعه کنند، از کمک فرمانداری برای حل این مشکل و تامین بخشی از اعتبارات سخن می‌گوید.


« اعتبارات 3 درصد نفت و گاز و دیگر اعتبارات شهرستان برای حل کامل مشکل جوابگو نیست چون باید براساس مقررات توزیع شود اما می‌توان بخشی از آن را برای حل مشکل مردم کافتر هزینه کرد» این را مشتاقی لاری می‌گوید.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;