مهندسان مخابرات انگلیس به دلیل شیوع نظریه مجعول ارتباط کرونا (کووید-۱۹) و اینترنت پرسرعت نسل پنجم در چند هفته گذشته، از سوی طرفداران این شایعه مورد اذیت و آزار قرار گرفته و تهدید به مرگ میشوند.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، نشریه ایندیپندنت روز جمعه در گزارشی نوشت : آمار مهندسانی که از سوی افراد جامعه قاتل خطاب شده، به سمت آنها آب دهان یا آجر پرت میشود رو به افزایش است.
همچنین طی چند شب گذشته حملاتی به دکل های مخابراتی در شهرهای لیورپول، بیرمنگام ، بلفاست و منچستر انگلیس صورت گرفته که برای پلیس اثبات شده این حملات ، با شایعه ارتباط ویروس کرونا و اینترنت نسل پنجم مرتبط است.
این شایعه را تعدادی از بازیگران، فوتبالیستها و چهرههای تلویزیونی نیز در صفحات اجتماعی دامن زدهاند. یکی از این افراد «وودی هارلسون» هنرپیشه معروف آمریکایی است که بیش از دو میلیون نفر صفحه او در اینستاگرام را دنبال می کنند.
دانشمندان معتقدند که امکان انتقال ویروس کرونا از طریق امواج اینترنت غیرممکن است.
«گرو بایاردا» پزشک سازمان بهداشت ملی انگلیس در گفت وگو با نشریه دیلیمیرور در پاسخ به این پرسش که آیا امواج اینترنت نسل پنج سیستم ایمنی بدن را در برابر ویروس کرونا تضعیف میکند ، افزود: امواج اینترنت نسل پنج از فرکانس بسیار پایینی برخوردار است که هیچ تاثیر ظاهری بر بدن انسان ندارد.
به گفته او ، طول موج دستگاه مایکروفر قوی تر از اینترنت نسل پنج است، با این حال هر دو موج به لحاظ علمی از فرکانس ایمنی برخوردار هستند.
این پزشک انگلیسی عنوان کرد که طول موج اینترنت نسل پنج شبیه به امواج آنتن تلویزیونهای قدیمی است و لذا طرح این ادعا که امواج اینترنت، فرد را در برابر کرونا ناتوان میکند مانند این است که ادعا شود امواج تلویزیون باعث همه گیری کرونا میشود.
شرکت های مخابراتی انگلیس از زمان شیوع کرونا تاکنون ۸۵ حادثه مرتبط با تهدید، اذیت و آزار و توهین به مهندسان مخابرات این کشور را گزارش کردهاند.
به گزارش ایندیپندنت ، هنگامی که مایکل دمترودی مهندس شرکت مخابرات بریتانیا (BT) مشغول تعمیر کابل اینترنت در لندن بوده فردی به او میگوید: شما مهندسان تلاش می کنید تا با وارد کردن اینترنت نسل پنج ، ما را به کشتن دهید.
در مورد دیگر، زنی به سمت او آب دهان پرت کرده و هنگام خرید ناهار ، او از سوی تعدادی از طرفداران این شایعه مورد حمله فیزیکی قرار گرفته است.
ایندیپندنت از تجربه مهندس دیگری روایت کرده که هنگام تعمیر کابل اینترنت در بیرمنگام، افرادی دور او جمع شده و هشدار دادهاند که اگر اینترنت نسل پنج نصب کند «دچار دردسر خواهد شد».
وزارت ارتباطات انگلیس شایعات درباره ارتباط شیوع کرونا و اینترنت نسل پنج را تکذیب کرده است.
اینک شبکه های اجتماعی تصمیم دارند برای مقابله با این شایعه برنامه هایی روشنگرانه تولید و منتشر کنند.
تاکنون شرکت یوتیوب تمام ویدیوهایی که اینترنت نسل پنج را عامل گسترش کرونا معرفی میکند حذف و ممنوع کرده است.