چالش های برق‌‌‌‌‌رسانی به پروژه‌های مسکن ملی

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران از تکمیل پست سیار اختر‌آباد در منطقه بین استان تهران و البرز خبر داد و گفت: این پروژه به ارزش سرمایه‌گذاری نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال با هدف تعدیل‌ بار منطقه، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و تامین برق پایدار مشترکان خانگی، صنعتی و تجاری در مناطق جنوب غرب تهران و بخش‌هایی از استان البرز احداث شده که تاثیر بسزایی در پایداری تامین برق آن مناطق و کاهش افت ولتاژ شبکه دارد.
رفع مشکل افت ولتاژ و تامین برق متقاضیان صنعتی جدید
به گزارش تاسیسات نیوز، فرهاد شبیهی  با اشاره به انجام اقدامات جدی برای رفع مشکلات افت ولتاژ و تامین برق متقاضیان صنعتی جدید در برق منطقه‌ای تهران گفت: برای تامین منابع مالی اقتصادی طرح‌های زیربنایی صنعت برق کشور به‌‌‌‌‌خصوص در پایتخت که تامین برق مستمر و پایدار در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اقدامات جدی انجام شده و هم اکنون شاهد پایداری برق برای مشترکان هستیم.
وی افزود: برای عبور موفق از دوره اوج بار ۱۴۰۳ پروژه‌های مهمی در قالب ۱۸۰ اقدام زیربنایی صنعت برق تعریف شده که برق‌های منطقه‌ای، بخش‌های توسعه شبکه انتقال و فوق‌توزیع و احداث پست‌های برق را بر عهده دارند، در همین راستا پروژه‌های مهمی در بخش انتقال و فوق‌توزیع شرکت برق منطقه‌ای تهران به سرانجام رسیده است.
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران ادامه داد: از جمله این پروژه‌های مهم می‌توان به تکمیل پروژه پست ۶۳ کیلوولت سیار اخترآباد اشاره کرد که با بهره‌برداری از آن، علاوه بر تثبیت ولتاژ در مناطق گسترده‌ای از جنوب غرب پایتخت، امکان واگذاری انشعاب به پروژه‌های مسکن ملی و همچنین مشترکان صنعتی جدید فراهم شده است.
​​​​​​​
خدمت مستمر در صنعت برق ادامه دارد
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با اشاره به اینکه رئیس جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی همواره دغدغه جدی برای رفع ناترازی برق و تامین بلادرنگ برق مورد نیاز بخش صنعت داشت، گفت: خدمت مستمر در صنعت برق کماکان ادامه دارد و امروز شاهد سرعت چشمگیر توسعه و احداث پروژه‌های برقی هستیم و در مدار آمدن تدریجی پست‌های انتقال و فوق‌توزیع برق، تاثیر جدی بر پایداری شبکه خواهد گذاشت.
وی تاکید کرد: این پروژه علاوه بر تامین برق مطمئن و پایدار، موجب افزایش ضریب قابلیت اطمینان شبکه و تامین برق برای مشترکان خانگی، صنعتی و تجاری مناطق اخترآباد و صفادشت شده است.
این مقام مسئول با اشاره به استفاده ۹۵ درصدی از تجهیزات ساخت داخل در پیشبرد این پروژه اضافه کرد: از جمله برخی از قطعات ساخت داخل استفاده شده در این پروژه می‌توان از تابلوهای حفاظت کنترل، سکسیونر و برکر، ترانس‌های جریانی، برقگیرها و مقره‌های ۶۳ و ۲۰ کیلوولت، کابل کنترلی ۲۰ کیلوولت، مقره‌ها، خازن و رله‌ها نام برد که بخشی از آنها به عنوان پروژه‌های حمایت از تحقیقات ساخت داخل بوده که نصب این تجهیزات در پست‌های برق علاوه بر تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان، موجب دستیابی به سطح بالاتری از دانش فنی و رفع عیوب احتمالی تجهیزات داخلی هستیم و این شرکت همواره با نگاه توسعه‌ای از این طرح‌ها حمایت می‌کند.
گفتنی است؛ شرکت برق منطقه‌ای تهران بیش از ۱۳ هزار مگاوات از برق شبکه برق کشور را در استان‌های تهران، قم و البرز تامین می‌کند و بیش از ۲۰ درصد از تجهیزات صنعت برق در محدوده این شرکت قرار دارد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;