پکیج های خانگی کم مصرف بومی
به گزارش تاسیسات نیوز، سیدمحمد محسنی، مدیرعامل شرکت صنایع محرکه دوار خاورمیانه گفت: این شرکت در 5 سال اخیر در حوزهی تحقیق و توسعه توسطدو گروه مهندسی ایرانی، یک گروه در داخل و یک گروه همزمان درخارج از کشور بر روی تولید مولدهای میکروتوربینهای گازی خانگی برای اولین باردرسطح کشور و جهان در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه تولید میکروتوربینهای گازی خانگی درقالب پروژهی دانشبنیان برای اولین بار در دنیا توسط مهندسان داخلی طراحی و ساخته میشود، افزود: با مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)به سمت تولید انبوه این کالای استراتژیک در کشور گام برداشتهایم و برای اولین بار نقطهی عطفی در صنعت به وجود آمده است، زیرا که معمولاً صنایع ما دنبالهرو صنعت سایر کشورها بوده است، درحالیکه امروز دراین صنعت پیشتاز کشورهای صنعتی هستیم.
محسنی عنوان کرد: با مشارکت وهمکاری بنیاد برکت، نمونهسازی مولدهای میکروتوربینهای گازی خانگی به اتمام رسیده است و از سال آینده تولید آزمایشی این محصولآغاز میشود و درسال 96 به تولید انبوه خواهیم رسید.
وی اعلام کرد: طرح تولید دستگاههای پکیج گازی خانگی شامل 10 فاز عملیاتی است. درفازاول دردو سال آینده تولید بیش ازهزار دستگاه پیشبینی شده است و برای سال 97 بالغ بر دوهزار دستگاه تولید خواهیم داشتو در طول 5 سال آتی تولید تا سقف یک میلیون دستگاه برآورد شده است.
وی حجم سرمایهگذاری کل این طرح را مبلغ 121 میلیارد و 715 ریال و میزان اشتغالزایی در فاز اول تولید را رقمی بالغ بر40 نفرپیشبینی کرد وافزود: میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در طرح اجرایی حدود 180 نفر برآورد شده است.
محسنی اعلام کرد: دستگاه مولد میکروتوربینهای گازی خانگی در واقع پکیجهای خانگی هستند که علاوه برایجاد گرمایش، تولید برق را نیز امکانپذیر میکند و این صنعت درنهایت صرفهجویی درمصرف انرژی کشور را محقق میکند.
محسني افزود: در حال حاضربالغ بر 1500 روستا به دلیل تعداد محدود خانوارها از سوی وزارت نیرو برقرسانی نشدهاند، لذا با نصب این دستگاهها درکنار مساجد، مدارس و حمامها میتوان علاوه بر ایجاد سیستم گرمایشی، به این مناطق با قیمت ارزان برقرسانی کرد. حتی می توان چندین دستگاه را در یک موتورخانهی مرکزی مستقر و مناطق محروم فاقد دکلهای برقرسانی را به سیستم گرمایشی و روشنایی مجهز کرد.
انتهای خبر