هفتمین کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی

 

به گزارش تاسیسات نیوز، دبیر اجرائی کنفرانس شبکه‌های هوشمند در گفت و گو با برق نیوز گفت: امروزصبح ۲۹ آذرماه ۹۶ و با حضور مقامات ارشد صنعت برق کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی آغاز بکار کرد. این کنفرانس با همکاری انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران و به مدت دو روز در دانشگاه شهید رجائی برگزار شد.

 

دکتر علی زنگنه در همین رابطه به برق نیوز گفت: آئین گشایش هفتمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی در دانشگاه شهید رجائی تهران و با حضور محمدرضا عارف نماینده مجلس و رئیس انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی، مهندس حمیدچیت چیان وزیر سابق نیرو، پروفسور محمدشاهیده پور رییس مرکز مطالعات انرژی انستیتو تکنولوژی ایلینویز آمریکا، دکتر محمودرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع توانیر، دکتر رجبی مشهدی معاون شرکت مدیریت شبکه برق ایران و دیگر مقامات و پژوهشگران برگزار خواهد شد.

وی بیان داشت: در این دو روز کنفرانس بیش از ۳۵۰ نفر از سراسر کشور حضور دارند. در مجموع بیش از ۲۶۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده بود که پس از داوری ۸۱ مقاله برای ارائه بصورت شفاهی و ۴۲ مقاله بصورت پوستری انتخاب شدند.

دبیر اجرائی کنفرانس شبکه‌های هوشمند گفت: دو میزگرد تخصصی با عنوان‌های شهرهوشمند و نهادسازی شبکه‌های هوشمند برق برگزار می‌گردد. میزگرد اول با حضور ارگان‌های مختلف برگزار شده و میزگرد دوم را ساتبا برگزار خواهد کرد. چهار سخنرانی کلیدی نیز در این دو روز برگزار خواهد شد.

وی توضیح داد: در این دو روز ۸ کارگاه با عناوین نقش سیستم مدیریت توان در هوشمندسازی شبکه‌های انرژی الکتریکی؛ امنیت سایبری-فیزیکی در شبکه هوشمند انرژی؛ ریزشبکه الکتریکی، چالش‌ها و مسیر پیش رو؛ اینترنت اشیاء از فناوری تا کاربرد؛ شبکه انتقال هوشمند با توسعه فناوری‌های جدید؛ کاربرد اینترنت اشیا در شبکه هوشمند؛ معماری ICT طرح فهام و طراحی زیرساخت اندازه گیری هوشمند مصرف انرژی مبتنی بر اینترنت اشیاء و ابرمحاسباتی برگزار خواهد شد.

علی زنگنه گفت: متاسفانه امسال به دلیل عدم استقبال شرکت‌ها از حضور در نمایشگاه و با انکه این بخش را به سندیکای صنعت برق واگذار کرده بودیم نمایشگاه جانبی برگزار نخواهد شد.

 

گفتنی است این کنفرانس در محور‌های زیر برگزار خواهد شد:

 

شهر هوشمند و اینترنت اشیا

حمل و نقل و وسایل نقلیه الکتریکی

پایش، کنترل و حفاظت ناحیه گسترده

سیستم‌های مخابراتی و فناوری اطلاعات

امنیت فیزیکی و سایبری شبکه‌های هوشمند

قابلیت اطمینان، مدیریت انرژی و پاسخ‌گویی بار

فرهنگ ­سازی، قانون‌گذاری و استاندارد‌های شبکه‌های هوشمند

حسگر‌های هوشمند، سیستم‌های اندازه‌گیری پیشرفته و اتوماسیون

تولیدات پراکنده، ذخیره‌سازی انرژی، ریزشبکه، شبکه‌های توزیع فعال و هاب انرژی

کاربرد سیستم‌های توان و انرژی (تولید، انتقال، توزیع، بازار، بهره‌برداری و طراحی)

نقش شبکه‌های هوشمند در مدیریت خطا (زیربنای حفاظت، پاسخ اضطراری و بازیابی سیستم)

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;