هدفگذاری 9/8 میلیارد دلاری

به گزارش تاسیسات نیوز، دولت هند انتظار دارد با جایگرینی لوازم برقی باانرژی کارآمد به­ جای لوازم برقی انرژی ­بر، سالانه به صرفه ­جویی 9/8 میلیارد دلاری دست یابد.





« Saurabh Kumar» مدیرعامل سازمان بهره­ وری انرژی هند در این زمینه می ­گوید: طرح وزارت نیروی هند در جایگزینی لامپ­ هایLED به ­جای رشته ­ای و استفاده از پمپ ­های آبیاری، فن ­ها و سیستم ­های تهویه با انرژی بهینه سالانه حدود 30 گیگاوات تقاضای تولید برق را در ساعات اوج مصرف کاهش خواهد داد که این میزان پنج برابر نیاز شهروندان دهلی، پایتخت هند، در ساعات اوج مصرف در سال می ­باشد.





« Narendra Modi»، نخست ­وزیر هند که به امر بهره­ وری انرژی بسیار تأکید می ­نماید؛ معتقد است: در اقتصادی وابسته به سوخت ­های فسیلی، بهره ­وری انرژی می ­تواند از رسیدن آسیب­ به محیط ­زیست جلوگیری ­نماید و اجرای طرح مذکور موجب تحقق وعده­ های دولت در زمینۀ تولید برق شبانه ­روزی به شهروندان تا پایان سال 2019 می ­شود.





وی در ادامه می ­گوید: برآورد هزینه­ صرفه­ جویی براساس 4 روپیه در هر کیلووات ساعت محاسبه می­ شود و با جایگزینی لامپ ­های LED انتظار می ­رود سالانه 100 میلیارد کیلووات ساعت صرفه­ جویی بدست آید همچنین با جایگزینی نیمی از 20 میلیون پمپ آبیاری سالانه 25میلیارد کیلووات ساعت صرفه ­جویی ایجاد خواهد شد و در ادامه یادآوری می­ کند؛ استفاده از سیستم­های تهویه مطبوع با انرژی کارآمد، 25 میلیارد کیلووات ساعت صرفه ­جویی برای کشور هند به ارمغان خواهد آورد.





با توجه به داده ­های وزارت نیروی هند، نیروگاه­ های زغال ­سنگ در ­آوریل 2016 (فروردین ­ماه، سالجاری) 68 درصد از ظرفیت خود را استفاده کرده است و فضا برای تولیدکنندگان برق سنتی در هند محدود شده است اگرچه طی پنج سال آینده افزایش ظرفیت تولید انرژی حرارتی بعید به ­نظر می ­رسد.





بنابر گزارش بانک جهانی(WB)؛ شاخص عملکرد لجستیک هند طی دو سال گذشته در سطح بین ­المللی پیشرفت چشمگیری داشته است. در اندازه­ گیری دو سالانۀ بانک جهانی از بهره ­وری زنجیرۀ تأمین بین ­المللی که شاخص عملکرد لجستیک (LPI) نامیده می ­شود، رتبۀ هند از مقام 54 در سال 2014 به مقام 35 در سال 2016 ارتقاء یافته است، اگرچه آلمان در این رتبه­ بندی در صدر می ­باشد اما هند نیز بالاتر از کشورهای نسبتاً پیشرفته­ ای چون پرتقال و نیوزلند قرار دارد.






بنابر گزارش تجارت لجستیک در اقتصاد جهانی؛ راندمان چرخۀ تولید بین ­المللی هند در سال 2016، نسبت به آلمان (در صدر) 75 درصد می ­باشد درحالی که این میزان در سال 2014، 66 درصد بوده است که این نشان ­دهندۀ افزایش راندمان است.





منبع: سازمان بهره وری انرژی

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;