عضو هیأت رئیسه شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی با اشاره به نقش کلیدی این تشکلها در توسعه اقتصادی کشور، گفت: ۶۰ هزار شرکت در صنعت احداث و انرژی در جامعه مهندسی کشور فعالیت دارند.
به گزارش تاسیسات نیوز، سعید معنوی با تاکید بر اهمیت تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور بهعنوان یکی از ارکان اقتصادی و توسعهای، اظهار کرد: فعالان این صنعت، مجری برنامهها و اقدامات عمرانی دولت جمهوری اسلامی ایران و بخش غالب نظام فنی و اجرائی کشور در بخش خصوصی هستند.
وی افزود: سازماندهی تشکلها و برقراری روابط پایدار با دولت، بهویژه نهادهای برنامهریزی و توسعهگر، برای تحقق اهداف کشور در نظام فنی و اجرائی و توانمندسازی تشکلها اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل، در تاریخ ششم شهریورماه ۱۳۸۲، سندی میان معاونت ریاستجمهوری و ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و رئیس شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای امضا شد که بهطور رسمی “نهاد تعامل” را به وجود آورد.
وی تصریح کرد: “نهاد تعامل” بهعنوان اولین نمونه همفکری، همکاری و تعامل میان بخش خصوصی و حاکمیت کشور شکل گرفت و نهادی سازنده با حضور مشترک بخش خصوصی و عمومی ایجاد کرد.
بازرس شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی با اشاره به برگزاری همایشی بهمناسبت بیستمین سال فعالیت شورای هماهنگی تشکلها و نهاد تعامل طی فردا ۱۴ آبان گفت: در این همایش سرآمدان صنعت احداث و انرژی ایران گرد هم میآیند تا با هدف وفاق و همدلی به بررسی فرصتها و چالشهای پیشرو بپردازند و از بزرگان این صنعت تقدیر کنند.
معنوی با اشاره به اینکه ۱۸ سندیکا و انجمن عضو شورای هماهنگی هستند، اضافه کرد: این ۱۸ تشکل در همایش حضور خواهند داشت و با ترسیم چشمانداز پیشرو، راهکارهای تعامل بیشتر دولت و بخش خصوصی را با توجه به شروع به کار دولت چهاردهم بررسی خواهند کرد. تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور بهعنوان بدنه اصلی و سازمانیافته مهندسی و حرفهای، بخش عمدهای از تولیدکنندگان، سازندگان، مهندسان مشاور، مدیران و صادرکنندگان خدمات مهندسی را در بخش خصوصی شامل میشوند. در حال حاضر، بیش از ۶۰ هزار شرکت فعال در صنعت احداث و انرژی در جامعه مهندسی کشور فعالیت دارند و زمینهساز توسعه و شکوفایی ایران هستند.