شاخص آلودگی هوا تهران و کرج به حد خطرناک رسید

سازمان هواشناسی کشور برای استمرار پدیده وارونگی دما در شهرهای تهران و کرج که خطر افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک را به همراه دارد، هشدار نارنجی صادر کرد.
به گزارش تاسیسات نیوز، بر اساس هشدار سطح نارجی سازمان هواشناسی کشور، سامانه استمرار پایداری در جو و انباشت بیشتر آلاینده‌ها از امروز (یکشنبه) تا سه‌شنبه استمرار پدیده وارونگی دما و افزایش شاخص آلودگی هوا برای همه گروها در تهران و کرج را به همراه دارد.
اثر مخاطره این مخاطره افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای همه گروه‌ها و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، به ویژه در نقاط صنعتی و پرتردد، افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک اعلام شده است.
سازمان هواشناسی به مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی و کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده توصیه کرده است.
شهروندان در این شرایط از تردد غیرضروری و حرکات ورزشی در فضای باز پرهیز کنند.
کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان ضروری است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;