ساخت سیستم سرمایشی و گرمایشی با نانوسیالها

یک شرکت دانش بنیان با بهره گیری از ظرفیتهای داخلی در حوزه انرژی موفق به ساخت سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از نانوسیالها شد که کاهش شدیدی در قبوض برق و مصرف انرژی در داخل کشور می شود.
به گزارش تاسیسات نیوز، سلیمان آخوندی قائم مقام یک شرکت دانش بنیان ضمن اعلام این خبر گفت: مدیریت پیک بار در ساعات اوج مصرف، یکی از دغدغه های شرکت های برق در سراسر کشور است از این رو طراحی و ساخت سیستم سرمایشی و گرمایشی این شرکت با هدف یکنواخت سازی مصرف در ساعات اوج مصرف و افزایش ضریب باز شبکه توسط مهندسان ایرانی و با استفاده از ظرفیت تجهیزات داخلی انجام شد.
وی با بیان اینکه ذخیره انرژی یکی از اهداف اصلی ساخت این سیستم است اظهار داشت: کاهش ۹۵ درصدی مصرف برق در پیک با استفاده از نانوسیال های از ویژگی برتر این پروژه است که در سیستم های سرمایشی و گرمایشی به کار گرفته شده است و قابلیت استفاده در کولرهای گازی و سیستم های سرمایشی را دارد .
به گفته آخوندی با استفاده با میزان برق به کار رفته در سیستم های سرمایشی و گرمایشی سابق می توان همزمان به حدود ۳۰ پنل دستگاه سرمایشی و گرمایشی وصل شد و به این ترتیب کاهش انرژی زیادی در مقایسه با مدلهای مشابه حاصل خواهد شد.
قائم مقام این شرکت دانش بنیان در باره نحوه کار این سیستم گفت: سیستم های سرمایشی همزمان با تامین سرمایش محیط با استفاده از نانو سیالهای موجب ذخیره سازی انرژی در ساعات کم باری( ۰ تا ۷ صبح) می شود و استفاده از انرژی ذخیره شده و خارج شدن کمپرسور و تجهیزات مربوط از مدار الکتریکی، با ۹۲ درصد کاهش مصرف برق در زمان پیک مصرف در روز سرمایش محیط را به مدت ۶ ساعت تامین می کند و با ذخیره انرژی در مخزن خود، آمادگی تولید سرمایش برای جندین فن کویل به طور همزمان و دائم را می باشد .
این فعال در حوزه انرژی ادامه داد: کاهش مصرف مشترکین و بهاء قبض برق، خاموشی های بلادرنگ و ناخواسته و تحمیلی، تعمیران و نگهداری جند برابر جهت پایداری شبکه، ظراحی ظرفیتهای خالی جهت پیک مصرف چند ساعت از جمله مزایای سیستم های مذکور با استفاده ازنانوسیال هاست که تا کنون شرکت توزیع برق استان خراسان شمالی به کار گرفته شده است.
او در خصوص منافع حاصل از سیستم سرمایشی و گرمایشی گفت: کاهش ۴۵ درصدی مبلغ قبض برق مصرف مشترکین، افزایش ۱۶درصدی مصرف برق در ساعات کم باری ، صرفه جویی ۴۰ تا ۵۲ درصدی در هزینه هایتمام شده استفاده از سیستم های سرماشی و گرمایشی، کاهش ۱۲ درصدی پیک بار با نصف انبوه و همچنین کاهش رشد گرمایش زمین از منافع حاصل از سیستم های مذکور است.
وی تصریح کرد: سیستم مذکور دارای کاربری اندروید و ios و هوشمند و قابل اتصال به اینترنت است و امکان کنترل مصرف و آگاهی از میزان مصرف انرژی را نیز دارد. علاوه بر آن قابلیت کنترل دمای هوشمند در ساعات خواب و نبودن در فضای داخلی خانه، عیب یابی اتوماتیک سیستم و ارسال هشدار به مرکز مانیتورینگ، ارائه گزارشات عملکرد مصرف و ذخیره انرژی دستگاه و …  نیز از دیگر ویژگی های این سیستم است.
آخوندی یادآور شد: دانش فنی طراحی و ساخت این محصول ساخت داخل است و نمونه خارجی نداشته و علاوه بر کاهش مصرف انرژی در داخل کشور، باعث صرفه جویی ارزی و ریالی بسیاری نیز شده است.
وی خاطرنشان کرد: این محصول تاکنون علاوه بر رفع نیاز داخلی به خارج از کشور مانند عراق، سوریه و … صادر شده است و در صورت حمایت از آن و رسیدن به مرحله انبوه سازی قابلیت توسعه صادرات به دیگر کشورها را نیز دارد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;