تولید باتری از باکتری
به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا، حالا محققان برای اولین بار روشی برای استفاده از باکتری در تولید باتری ارائه دادهاند.
استفاده از انرژی خورشید، باد و دیگر منابع انرژی تجدیدپذیر به عنوان ابزاری برای تولید انرژی با انتشار گاز گلخانهای کمتر و وابستگی کمتر به نفت از سوی دولتها در پیش گرفته شده است، اما نورخورشید و باد منابع ثابتی نیستند و نمیتوان همیشه روی آنها حساب کرد.
انرژی ذخیره شده میتواند منبع انرژی قابل اعتماد و تجدیدپذیری محسوب شود اما تکنولوژیهای فعلی همچون باتریهای یون لیتیومی بهدلیل مسائل ایمنی، هزینه بالا و دیگر عوامل با محدودیتهایی مواجه هستند.
محققان دانشگاه واگنینجن و وستوس در هلند قصد دارند راهحل کمهزینه و پایداری برای این مشکل پیدا کنند. این محققان برای اولینبار دو سیستم انرژی میکروبی را با هم تلفیق کردهاند؛ یکی که از باکتریها برای تشکیل استات از نیروی الکتریسیته استفاده میکند و دیگری که استات را به نیروی الکتریسیته تبدیل میکند.
محققان بهطور موفقیتآمیزی این باتری را برای یک دوره 16 ساعته شارژ و آن را در طول هشت ساعت از شارژ تخلیه کردند. این کار مشابه با الگوی روز-شب مرسوم برای تولید انرژی از نور خورشید است.
محققان توانستند این چرخه تولید را به مدت 15 روز ادامه دهند. آنها میگویند با بهبود این روش میتوان چگالی انرژی باتریهای میکروبی را به اندازهای افزایش داد که با تکنولوژیهای مرسوم قابل رقابت باشند.
انتهای خبر