تسهیل برای سرمایه‌گذاری برق در پایتخت

به گزارش تاسیسات نیوز، استاندار تهران با اشاره به عدم شرایط مطلوب در تأمین برق استان گفت: متأسفانه تعداد این نیروگاه‌ها متناسب با میزان مصرف نیست و باید شرایط برای ورود سرمایه‌گذار در بخش تأمین انرژی تسهیل شود.


محمدحسین مقیمی صبح امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به کمبود منبع تأمین انرژی در استان تهران اظهار داشت: در سال‌های گذشته برای برق سرمایه‌گذاری انجام نشده و این امر سبب شده که امروز با کمبود برق روبه‌رو باشیم.


وی بیان کرد: در حال حاضر برق در استان تهران شرایط مطلوبی ندارد و هر چند خاموشی نداریم اما توزیع برق در استان تهران با حداکثر ظرفیت صورت می‌گیرد که این وضعیت چشم‌انداز خوبی را برای استان تهران پیش‌رو ندارد.


استاندار تهران افزود: متأسفانه تعداد نیروگاه‌های استان متناسب با میزان مصرف نیست و بیشترین برق مصرفی از نیروگاه جنوب تأمین می‌شود که در این وضعیت باید شرایط برای ورود سرمایه‌گذار در بخش تأمین انرژی تسهیل شود.


مقیمی تصریح کرد: در برنامه ششم مقرر شد تا برای 5 هزار مگاوات برق شامل 2 هزار و 500 مگاوات سیکل ترکیبی توسط بخش خصوصی، 1250 مگاوات برق خورشیدی با حمایت سرمایه‌گذار و 1250 مگاوات از طریق نیروگاه‌های کوچک در استان تهران تأمین شود.


تعویض شبکه توزیع برق با اولویت بافت فرسوده انجام شود


وی ادامه داد: تأمین زیرساخت‌های برق استان مستلزم همکاری شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های مرتبط در استان تهران است همه به این موضوع اذعان دارند که بدون وجود برق نمی‌توان کاری از پیش برد و همه دستگاه‌ها باید در جهت تأمین برق موردنیاز استان تلاش کنند.


استاندار تهران همچنین با اشاره به کمبود پست‌های توزیع برق در استان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، پست‌های جدید نیز باید با اولویت تأمین برق برای صنایع و محله‌های با جمعیت بالا فراهم شود تعویض شبکه‌های توزیع و فوق توزیع فرسوده با سالانه 15 درصد و اولویت بافت‌های فرسوده که از سوی شهرداری تهران در نظر گرفته شده است باید انجام شود که لازمه آن تأمین زمین از سوی دستگاه‎های مسئول در زمینه تأمین برق در ایجاد کانال فنی برای عبور کابل‌های برق است.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;