تدوین و بازنگری 2000 استاندارد کالاهای تخصصی آب و فاضلاب

رییس مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور از تدوین و بازنگری افزون‌بر 2000 استاندارد در بخش کالاهای تخصصی صنعت آب و فاضلاب خبر داد.

 

به گزارش تاسیسات نیوز رییس مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور از تدوین و بازنگری افزون‌بر 2000 استاندارد در بخش کالاهای تخصصی صنعت آب و فاضلاب خبر داد.

مهندس “حسین عطایي‌فر” در گفت‌و‌گو با پاون، با اشاره به ضرورت وجود استانداردهای ملی برای تجهیزات و کالاهای مورد مصرف در بخش آب و فاضلاب، اظهار داشت: مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در کنار دفتر استاندارد وزارت نیرو، پیگیری‌های مستمری را از سازمان ملی استاندارد ایران درباره تعریف استانداردهای این بخش به‌عمل آورده که حاصل آن تدوین و بازنگری استانداردها با جمع‌بندی بیش از 2000 استاندارد در بخش‌های مختلف صنعت آب و فاضلاب بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به تغییر فزاینده در سطح فناوری‌ها، این یک ضرورت بود که به‌صورت پویا نسبت به تدوین و بازنگری استانداردهای ملی اقدام شود و درصورتی که نمونه‌ای دارای نوآوری باشد، با پیگیری‌های مرکز تحقیقات از سازمان ملی استاندارد، استاندارد کارخانه‌ای برای این‌گونه محصول‌ها تدوین می‌شود.

عطایی‌فر با اشاره به اقدام وزارت نيرو و شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در سال‌هاي گذشته براي ایجاد ظرفیت‌هاي داخلي در صنعت آب و فاضلاب، گفت: این حمایت در كنار حمايت‌هاي وزارت صنعت، تاثير به‌سزايي بر رشد توان داخلي در طراحي، ساخت و بومي‌سازي كالاهاي موردنياز و گسترش سرمایه‌گذاری در احداث و راه‌اندازی صنایع پشتيبان آب و فاضلاب داشته است به‌طوری كه در زمان حاضر بخش بزرگی از اقلام پرمصرف برای اجرای طرح‌های عمرانی و عملیات بهره‌برداری و نگه‌داری سامانه‌های آب و فاضلاب از محصول‌های داخلی تامین می‌شود.

رییس مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور با تاکید بر ضرورت گسترش طرح‌های دانش‌بنیان برای دست‌یابی به فناوری‌های جدید در صنعت آب و فاضلاب، گفت: این صنعت باید برای حفظ بازار و تامین نیازهای آینده صنعت آب و فاضلاب، خود را به علوم و فناوری‌های جدید و دانش روز جهان مجهز کند.

وی با اشاره به جهش این صنعت در سال‌های گذشته، گفت: برای نمونه در ابتدای فعالیت شرکت‌های آب و فاضلاب، تعداد واحدهای پلیمری در کشور کمتر از انگشتان دست بود كه فقط درباره لوله‌های پلی‌اتیلن فعالیت داشتند اما در زمان حاضر بیش از 300 واحد تولیدی در زمينه توليد انواع لوله‌ها و اتصال‌های پلیمری و كامپوزيت فعال هستند و ظرفیت در این بخش به‌حدی ایجاد شده است که تولیدکنندگان محصول‌های خود را به کشورهای دیگر صادر می‌کنند.

 

 

پایان پیام /.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;