بیانیه اجلاس جهانی تغییرات آب وهوایی

به گزارش تاسیسات نیوز، دومین اجلاس جهانی کشورها در مورد «تغییرات آب و هوایی و دفاع زندگی» که از شنبه تا دوشنبه گذشته در شهر «تیکیپایا» واقع در مرکز بولیوی برگزار شد، میزبان نزدیک به هشت هزار نماینده سازمان های مدنی از 50 کشور جهان بود.

 

شرکت کنندگان پس از سه روز بحث، بیانیه ای را امضا کردند که در آن خواهان تغییر الگویی مدل صنعتی سرمایه داری بی رحم با طبیعت و اجرای یک مدل جدید شدند که با زمین همبستگی دارد.

 

این بیانیه، محدود کردن سطح گرمایش زمین به حدود 2 درجه سانتیگرد را خواستار شده و بر ایجاد محدودیت در تولید گازهای سمی گلخانه ای تاکید کرده است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: زندگی خوب در هماهنگی با زمین، مدل جدید تمدن برای حفظ جامعه اجتماعی است؛ جایی که زمین یک موجود زنده مقدس است و نه یک شی برای بهره برداری انسانها.

 

در اجلاس یادشده که رئیسان جمهوری از سه کشور بولیوی، ونزوئلا و اکوادر همراه با مقام های دیگری همچون «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل حضور داشتند، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه متعهد شد در اجلاس آینده آب و هوا در ماه دسامبر (آذر) در پاریس، فلسفه و هدف اجلاس بولیوی را اجرا کند.

 

در این بیانیه همچنین از ایجاد یک «دادگاه بین المللی عدالت آب و هوایی و زمین» که یک نهاد قضایی مستقل و مدیریت شده از سوی کنوانسیون سازمان ملل باشد، دفاع شد تا این نهاد به اختلاف های ناشی از تفسیر و اجرای اقدامات لازم برای پاسخ دادن به تغییرات آب و هوایی رسیدگی کند.

 

« اوو مورالس» رئیس جمهوری بولیوی در پایان این اجلاس گفت که همه نتایج حاصل شده، در اجلاس پاریس معرفی و دفاع خواهند شد.

 

وی افزود: نه تنها این بیانیه را به پاریس خواهیم برد بلکه از آن دفاع خواهیم کرد.

 

وی تاکید کرد: ترجیح می دهیم تحت سلطه ملت ها باشیم تا تحت سلطه امپراطوری ها و این(رویکرد)، نبرد ماست.

 

«رافائل کرئا» رئیس جمهوری اکوادر نیز هشدار داد که اگر اجلاس پاریس با شکست مواجه شود و هیچ توافق الزام آوری برای حفظ زمین به دست نیاید، ممکن است تدفین تمدن ها آغاز شود.

 

« نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا نیز در پایان اجلاس گفت که ملت ها برای دفاع از زادگاهشان مبارزه خواهند کرد.

 

وی افزود: ما به (اجلاس) پاریس می رویم تا یک بار دیگر با خشم، بی عدالتی و دروغ مبارزه کنیم.

 

رئیس جمهوری ونزوئلا ادامه داد: از اکنون باید به عنوان دولت و ملت تضمین دهیم که مطیع جنبش های اجتماعی خود هستیم؛ از این رو اجلاس پاریس باید به طور عمده نشست ملت های سازمان یافته و جنبش هایی باشد که از زمین دفاع می کنند.






انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;