با وجودی که سیل فیروزکوه، خوشبختانه کشته و مفقودی به همراه نداشت، طوفان دو روزه آخر هفته باعث کشته شدن ۷ نفر در کشور شد. بر اساس اعلام روابطعمومی اورژانس کشور، در استان تهران بر اثر تندباد ۲۷ نفر مصدوم شدند که ۱۸ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۹ نفر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
به گزارش تاسیسات نیوز، روابطعمومی اورژانس کشور اعلام کرد بر اثر طوفان و سیلاب در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۵۹ نفر مصدوم شدند و ۷ نفر هم جان خود را از دست دادند.بر این اساس، تعداد مصدومین بر اثر طوفان و سیلاب اخیر، در تهران ۲۷ نفر، در اهر ۲ نفر، اصفهان ۱۵ نفر، مازندران ۵ نفر و استان البرز ۱۰ نفر اعلام شده است، همچنین ۷ نفر نیز بر اثر بارشهای ۲ روز گذشته در کشور جان خود را از دست دادند.
بر اساس اعلام روابطعمومی اورژانس کشور در استان تهران بر اثر تندباد ۲۷ نفر مصدوم شدند که ۱۸ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۹ نفر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند، در استان اصفهان نیز بر اثر سیلاب ۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۹ نفر نیز مصدوم شدند، همچنین در محور کندوان استان مازندران نیز ۲ نفر بر اثر ریزش سنگ مصدوم شدند. استاندار تهران با تأکید بر جبران خسارت شهروندان فیروزکوه در سیل اخیر از تأمین علوفه برای کشاورزان در این محدوده خبر داد.
سیل بدون فوتی
اما در کنار طوفان، بارش های دو روز یاد شده باعث بروز سیل در فیروزکوه شد. استاندار تهران در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده شهرستان فیروزکوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به حمدالله خسارت جانی در سطح محدوده ظرف روزهای گذشته نداشتیم؛ اما نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که به همکارانم در حوزه بنیاد مسکن توصیه میکنم نظارت عالی به چگونگی ساخت و سازها در روستاها داشته باشند.
متاسفانه در روستاها شاهد بودیم در مسیر رودخانهها ساخت و ساز انجام شده و اهالی اعلام میکنند که بنیاد مسکن اجازه این کار را داده. بنابراین باید به دوستان تذکر دهم که از ساخت و ساز در مسیر آبهای فصلی جدا جلوگیری کنند. علیرضا فخاری ادامه داد: در فیروزکوه شاهد بودیم در بخش «ارجمند و حبل رود» روستاهای زیادی در معرض سیلاب قرار گرفتند و این در شرایطی است که به لحاظ جنبههای مختلف این محدوده مستعد به سیل است.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه ظرف روزهای گذشته در پی وقوع سیل در محدوده فیروزکوه تلفات جانی نداشتهایم، اضافه کرد: متأسفانه بخشی از دامهای مردم در این حادثه صدمه دیده و حدود ۱۰۰ رأس گوسفند در سیلاب اخیر تلف شده و بخشی از مرغداری نیز آسیب دیده که البته توصیههایی برای جلوگیری از بروز خسارت بیشتر در سیلابهای احتمالی بعدی داده شده است.
فخاری تاکید کرد: منازل جنوب فیروزکوه در سیل اخیر به دلیل عدم رعایت حریم رودخانه و ساخت و ساز در حریم آسیب دید و با توجه به عدم دوام دیوارههای رودخانه در بارش سنگین سرریز آب اتفاق افتاد و آب به داخل منازل رفته است. به دنبال راهکارهای جبرانی هستیم و در این مسیر قولهای مساعدی توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) داده شده تا مشکل این بخش از اهالی شهر فیروزکوه نیز حل و فصل شود.