استخراج انرژی از حشرات

 استخراج انرژی از حشرات

 

محققان ژاپنی حشره نیمه‌رباتیکی را تولید کرده‌اند که انرژی مورد نیاز برای قطعات الکترونیکی را از طریق مایع بدن خود تأمین می‌کند.

 

 

 

 

 به گزارش تاسیسات نیوز یش‌بینی‌ می‌شود که در آینده پهپادهای رباتیک در اندازه یک سوسک کوچک طراحی شوند، اما فناوری‌های متعددی برای توسعه تجهیزات جاسوسی پیشرفته مورد نیاز است.

 

محققان در مسیر توسعه ریز پهپادها، اقدام به طراحی حشرات سایبورگ یا نیمه‌رباتیک کرده‌اند؛ در این روش یک یا دو سوزن مخصوص وارد بدن حشره شده و پالس‌های الکتریکی را به مغز ارسال می‌کنند که منجر به اعمال تغییر در مسیر حرکت حشره می‌شود.

 

حتی اگر این حشرات سایبورگ به درستی طراحی شوند، عمر مفید و مدت زمان زنده ماندن حشره بسیار محدود خواهد بود.

 

مشکل دیگر در استفاده از حشرات واقعی برای ساخت حشرات نیمه رباتیک، نداشتن باتری است؛ بسیاری از قطعات الکترونیک متصل به بدن حشره مانند دوربین‌های ریز مینیاتوری نیازمند باتری هستند و افزودن باتری باعث سنگین‌تر شدن وزن حشره می‌شود.

 

محققان دانشگاه کشاورزی توکیو با همکاری دانشگاه اوزاکا روش جدیدی برای تأمین انرژی قطعات الکترونیک ایجاد کرده‌اند.

 

در این روش، سلول سوختی به بدن حشره نیمه‌رباتیک – سوسک سایبورگ – متصل شده و انرژی مورد نیاز از مایع درون بدن خود حشره تأمین می‌شود؛ مخزن کوچکی درون بدن حشره وجود دارد که حاوی نوعی شکر موسوم به ترهالوز (trehalose) است.

 

این شکر بوسیله آنزیم‌های درون مخزن شکسته شده و گلوکز تولید می‌کنند که می‌تواند برای تأمین انرژی سلول سوختی مورد استفاده قرار بگیرد.

 پایان پیام/.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;