آمار کاهش خاموشی‌ها در شهر بوعلی

به گزارش تاسیسات نیوز، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان گفت: سال گذشته خاموشی‌ها در استان همدان نسبت به سال ۹۵ معادل ۷ درصد کاهش یافت.


محمدمهدی شهیدی با اشاره به اینکه صنعت برق طی سال گذشته برای استان سال خوبی را پشت سر گذاشت و شاخص‌ها این نکته را مورد تاکید قرار می‌دهند، گفت: سال ۹۶ سالی سرشار از برکت بود اما طبق پیش‌بینی‌ها امسال، سالی سخت و استثنایی در صنعت آب و برق خواهد بود، چراکه با بحران کمبود آب مواجه هستیم.


وی با بیان اینکه ذخیره سدها در سال ۹۵ حدود ۱۸ میلیارد مترمکعب بود که به ۱۳ میلیارد مترمکعب کاهش یافته است، افزود: میزان تولید نیروگاه‌های برق‌آبی ۹۳۰۰ مگاوات بوده که در خوش‌بینانه‌ترین حالت به ۵ هزار مگاوات خواهد رسید.


وی با اشاره به اینکه تعداد مشترکان در کشور ۳ درصد افزایش داشته است، گفت: اکنون ۳۴ میلیون مشترک برق هستند.مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان اظهار کرد: سال گذشته پیک سهمیه برای استان همدان ۶۹۲ مگاوات تعیین شده بود که با اقدامات صورت گرفته به ۶۶۳ مگاوات رسید که از میزان سهمیه کمتر بود.


شهیدی با بیان اینکه عمده مصرف‌کننده برق در بخش کشاورزی است و ۳۵ درصد از انرژی برق در این بخش مصرف می‌شود، گفت: سال گذشته یک‌میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بخشودگی برای کشاورزان هزینه شد که امسال علاوه‌بر بخشودگی؛ تشویقی نیز در نظر گرفته می‌شود.


وی با تاکید بر مدیریت مصرف برق بخش کشاورزی، خانگی و اداری در استان همدان اظهار کرد: به‌منظور کاهش تلفات باید برنامه‌های منسجمی ارائه کرد.مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان با بیان اینکه اگر کشاورزان در ساعات پیک کاهش مصرف داشته باشند هم به نفع خود آنها است و هم به نفع پیک استان، اعلام کرد: مشترکان کشاورزی اضافه دیماند دارند و این خارج از پروانه‌ای بوده که برای آنها صادر می‌شود.


وی افزود:‌ با توجه به مصوبه هیات دولت برای بخشی از کشاورزانی که اضافه دیماند دارند مقرر شده، آن را با نرخ سایر محاسبه کنیم.شهیدی با اشاره به اینکه با مصوبه شورای حفاظت آب و ضرورت هماهنگی با کشاورزان مقرر شده در این خصوص اطلاع‌رسانی صورت گیرد، افزود:‌ در استان ۱۳۷۶ مشترک اضافه دیماند دارند که چیزی معادل ۱۷ مگاوات می‌شود.


وی با اشاره به اینکه اگر ۱۷ مگاوات را در پیک کاهش دهیم نه تنها در مصرف برق صرفه‌جویی شده بلکه در برداشت آب نیز مدیریت می‌شود، گفت: ۱۱ درصد مصارف استانی در بخش صنعت است که برنامه‌ریزی در صرفه‌جویی مد نظر بوده است.شهیدی همچنین با اشاره به اینکه سال گذشته سه نیروگاه CHP در استان وارد مدار شد، اظهار کرد: دو نیروگاه در شهرستان بهار و یک نیروگاه در شهرستان اسدآباد وارد مدار شد.


وی با بیان اینکه ۳ نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی نیز سال گذشته وارد مدار شد، ادامه داد: از سال گذشته ایجاد نیروگاه‌های ۳۰ مگاواتی در شهرستان بهار و تویسرکان در حال پیگیری است و اکنون ۶۹ مگاوات نیروگاه‌ در بخش توزیع پروانه تاسیس گرفته‌اند.


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه در تامین برق متقاضیان شهری مشکل خاصی نداریم، یکی از شاخص‌های اقتصاد مقاومتی را کاهش تلفات برق دانست و گفت: تلفات برق با اصلاح شبکه‌ در روستاها و شهرها کاهش یافته است.


شهیدی با بیان اینکه سال گذشته با ۷ درصد کاهش قطعی برق و خاموشی مواجه شدیم، گفت: شرکت برق همدان ۱۰۴میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد که ۳۰ میلیارد تومان آن متعلق به بخش روستایی است.مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان از بدهی ۳۵میلیارد تومانی دستگاه‌های دولتی به شرکت برق استان خبر داد و افزود: ‌این مطالبات متعلق به سال‌های گذشته است.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;