آزمون استخدامي شرکت ملي نفت در هفته اول ارديبهشت
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران درباره تغییرات آزمون استخدامی این شرکت در سالجاری گفت: آزمونهای استخدامی در دورههای گذشته برمبنای رشته تحصیلی برگزار میشد و امسال گروه شغلی داوطلبان مورد توجه است.
به گزارش تاسیسات نیوز، عباس خنیفر با تاکید بر این که جذب نیروی انسانی به شیوه گذشته نمیتواند اهداف صنعت را محقق کند، تصریح کرد: توجه به گروه شغلی افراد در آزمون امسال موجب شده است دانشهای تخصصی مورد نیاز برای مشاغل صنعت نفت طراحی شود.
وی هدف از تغییر در شیوه برگزاری آزمونهای استخدامی را جلوگیری از ریزش نیروی انسانی در کنار تامین اهداف صنعت دانست و خاطرنشان کرد: زمانی که آزمون براساس رشته تحصیلی متقاضیان برگزار میشود در نهایت میتوانیم این افراد را از نظر صلاحیت علمی غربال کنیم و به دلیل نامشخص بودن سمت و گروههای شغلی، فرد پذیرفته شده تا آخرین لحظه از محل خدمت و شغل آتی خود اطلاعی ندارد.
خنیفر با بیان این که همین بیاطلاعی میتواند به عاملی مهم در ریزش نیروی انسانی تبدیل شود، گفت: در چنین شرایطی ممکن است فرد پذیرفته شده در آزمون تمایلی به حضور در یک شرکت، منطقه جغرافیایی و گروه شغلی خاص نداشته باشد و از فرآیند جذب خارج شود.
وی افزود: حالت دیگری که به صنعت نیز آسیب میزند؛ این است که فرد در فرآیند جذب باقی بماند و بعد از مدتی انگیزه اولیه خود را به دلیل ناهمخوانی با گروه شغلی مورد علاقهاش از دست بدهد و از صنعت خارج شود.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقهایی و تضمین بیشتر ماندگاری نیروها، جذب در این دوره براساس گروههای شغلی طراحی شد و این امکان برای متقاضیان به وجود آمد که از همان ابتدا گروه شغلی و محل اشتغال خود را انتخاب کنند.
جذب نیروی انسانی براساس 55 گروه شغلی
خنیفر مجوزی را که برای جذب نیروی انسانی صادر شده است
شامل 55 گروه شغلی برای خدمت در 17 استان اعلام کرد و افزود: این مجوز برای جذب نیرو در مقاطع تحصیلی کاردانی و بالاتر از آن صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد آزمون کتبی در روزهای پنجشنبه و جمعه پنجم و ششم اردیبهشت و همزمان در 8 حوزه اصفهان، اهواز، بندرعباس، تهران، تبریز، شیراز، کرمانشاه و مشهد برگزار میشود.
ثبت نام 129 هزار نفر برای شرکت در آزمون
خنیفر آمار داوطلبانی که برای شرکت در آزمون سال جاری ثبت نام کردهاند 128 هزار و 943 نفر اعلام و بیشترین تعداد ثبت نامشدگان را مربوط به استان خوزستان ذکر کرد.
وی با بیان این که 33 هزار و 860 نفر از خوزستان برای شرکت در آزمون ثبت نام کردهاند، اضافه کرد: رتبه دوم متعلق به استان فارس با 17 هزار و 965 نفر است و رتبه سوم با 11 هزار و 611 نفر در اختیار تهران قرار دارد.
به گفته او کمترین میزان مشارکت نیز مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 220 نفر است.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران درباره رشد قابل توجه برای شرکت در آزمون 92 نیز اظهار داشت: در دوره گذشته که برای جذب 4 هزار و 907 نفر کسب مجوز شده بود حدود 128 هزار نفر در آزمون ثبت نام کردند و در این دوره با وجود کاهشی که در تعداد مجوز جذب داشتیم ( 2 هزار 676 نفر) شاهد ثبت نام نزدیک به 129 هزار نفر هستیم.
پایان پیام/.